Zoek een pisplek wie ik tijdens het likken in zijn mond kan pissen. Bijna elke vrouw houdt van likken, maar voor mij kan het niet geil genoeg zijn. Als ik echt geil ben van orale seks kan me niet inhouden. Als ik een orgasme heb moet gewoon alles loslaten. Ik ben dan helemaal ontspannen en heb geen controle meer over mijn buik. Ik vind het ook heel fijn als het ineens heel warm en nat wordt tijdens een orgasme en niet alleen door mijn kutsap maar ook door de warme pis.

Je bent mijn slikgat, niet alleen mijn dijen en kutje likkend van de urine, ik zou zelfs rechtstreeks in je mond willen plassen. De eerste keer dat het mij overkwam voelde ik me erg ongemakkelijk. Hij likte me en plotseling werd het helemaal nat. Ik wist niet eens waar de natte plas in het bed vandaan kwam. Nadat ik was klaargekomen was alles heet en nat beneden. Het liep heet over mijn dijen. Ik schaamde me, maar was tegelijkertijd zo opgewonden. Mijn vriend was destijds nogal perplex, maar na een kort moment van shock vond hij het best wel gaaf. Zo werd het een ritueel dat ik alles maar losjes liet lopen als ik een orgasme had.

Na verloop van tijd werd ik steeds dominanter. Ik hou ervan zijn hoofd vast te pakken als hij me likt en zijn haar vast te houden. Ik pak hem goed vast. Als ik wil plassen, houd ik zijn hoofd met zijn mond recht voor mijn pisgaatje. Ik knijp de eerste spetters eruit en pis in zijn gezicht. Je hoeft alleen maar je mond open te houden. Ik hou van deze bizarre spelletjes. Als klap op de vuurpijl krijg je een sappige klap en wat beledigingen. Dominante spelletjes zijn een waar genoegen voor mij geworden. Ik heb een passie ontwikkeld die ik samen met jou wil uitleven. Het is niet per se zo dat ik van dominante plas spelletjes houd, maar plassen is meer een reactie van mijn lichaam op een orgasme.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!