Het dragen van een korset is mijn grootste passie. Ik voel me er zo sexy door, en hoe meer ik korsettraining doe, hoe heter het wordt. De strakke vetersluiting maakt mijn taille steeds smaller en nu zit ik echt strak. Ik draag nu al 2 jaar regelmatig een korset, meerdere uren per dag. Het is niet alleen dat ik me sexy voel, ik ben geil vastgebonden en dit gevoel van beperkte beweging maakt me geil.

Mijn korsettraining is een heel speciale manier om de fetisj uit te leven. Naarmate de tijd verstreek, droeg ik het korset met de dag langer en langer. In het begin droeg ik het maar 20 minuten en later 6 uur. In de afgelopen twee jaar is mijn taille een paar centimeter kleiner geworden.

Vind je vrouwen in korsetten geil en wil je mij ontmoeten? Ik zou graag mijn korset fetisj uitleven met een partner en er samen met jou plezier mee hebben. Ik ben niet op zoek naar een vaste partner, maar naar een losse relatie, met als basis onze gemeenschappelijke liefde voor fetisjen. Van tijd tot tijd mensen ontmoeten en dan altijd nieuwe dingen proberen zou mijn droom zijn.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!