Verkrachtingsfantasieën domineren mijn geile dromen; ik zou heel graag verkracht willen worden. Natuurlijk niet in het echt, meer een spannend rollenspel, wil je dat ook eens proberen? Ik heb hele duidelijke ideeën over hoe dit zou moeten werken, dus let op. Hier wil ik je vertellen hoe mijn slechte verkrachtingsfantasieën eruit kunnen zien. Ik zit op een bankje in het park en geniet van de koelte van de nacht. Je sluipt achter me aan en legt een zak over mijn hoofd. Voordat ik zelfs maar over mijn eerste schok heen ben, sleep je me van de bank de bosjes in en gooit me op de grond. Je trekt mijn benen heerlijk ruw uit elkaar, reikt onder mijn jurk en scheurt mijn slipje.

Mijn hele lichaam trilt van angst en zelfs mijn schaamlippen trillen, maar ik weet niet zeker of het niet de lust erachter is. Zodra ik onder de zak kan ademen, schreeuw ik een beetje omdat je ruw in mijn borsten knijpt, dat ben ik niet gewend. Twee van jouw vingers dringen zich in mijn vagina en ik schaam me ervoor dat ik zo extreem nat word als ik verkracht word. Ik heb het gevoel dat mijn hete sap al langs mijn billen stroomt en de grond doordrenkt. Je vingert me en ik kreun, ook al ben ik krap. Maar ik heb geen enkele kans tegen een man die zo sterk is als jij, ik ben maar een zwakke vrouw. Maar ik wil me ook niet aan mijn lot overgeven, omdat ik weet wat er gaat gebeuren. Je gaat me zomaar neuken, zonder het mij te vragen. Je gebruikt mij gewoon zoals jij wilt. Wat wil je nu van mij, ik begrijp je niet? Ouch, pak me niet zo ruw vast, ik denk dat ik voor je op de grond moet knielen. Ik denk aan de koude aarde waarop ik met blote benen kniel, het feit dat jij je dikke penis in mijn vagina steekt lijkt mij een triviale zaak. Je brengt me pijnlijk terug naar de realiteit, je neukt me hard en diep en steekt beide duimen in mijn kont.

Ik huil heel zachtjes, je doet me pijn, maar het is ook cool en ik huil een beetje van geluk omdat je een hete klootzak bent. Ik vind het zelfs heerlijk om hier een beetje door jou geneukt te worden, maar mijn kontgat doet zo vreselijk pijn. Wat doe je nu, oh nee, dat kan niet. Jij probeert naast je duimen ook je pik in mijn billen te duwen, ik probeer er van weg te kruipen. Je pakt ruw mijn borsten vast, wat een zoete pijn, zoiets heb ik nog nooit gevoeld en mijn tepels worden verschrikkelijk groot. Je trekt me brutaal terug en steekt je stijve lul, dit keer zonder je duimen, diep in mijn darmen. Je neukt me snel en harder, je begint zachtjes te kreunen en ik probeer mijn kontgat lekker strak voor je te maken, zodat je het leuk vindt om me te neuken. Je pik wordt groter en groter, ik voel het heel duidelijk, hij begint ook te trillen en net voordat ik een enorm orgasme bereik, squirt je, trekt je terug uit mijn gaatje en verdwijnt. Slechts een paar minuten later durf ik de zak van mijn hoofd te halen. Je ging weg en liet me gewoon in de modder achter. Ik kijk meteen naar wat er uit mijn poesje stroomt, het is gewoon bloed en mijn eigen sap, je hebt blijkbaar een condoom gebruikt. Ik breng mezelf tot een hoogtepunt met mijn vinger in mijn kont, regel mijn kleren en ga naar huis. Ik ben erg verdrietig dat ik waarschijnlijk nooit meer door jou zal worden geneukt.

Ik heb extreme verkrachtingsfantasieën.

Let wel, het hele ding is slechts een rollenspel, we moeten onszelf allebei vooraf beschermen en veilig maken. Ik verzeker u vooraf schriftelijk dat ik de verkrachting wil en u moet beloven een rubber te gebruiken en mij niet halfdood te slaan. Je mag me gerust stevig vastpakken, een paar blauwe plekken vind ik niet erg, maar geen stoten in mijn gezicht alsjeblieft. Je kunt met mijn gaten doen wat je wilt, ik wil het zo realistisch mogelijk ervaren zodat het in de buurt komt van mijn verkrachtingsfantasieën.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!