Ik heb een uniformfetisj. Wil je mijn sergeant zijn en je vleesgeweer diep in mijn kutje duwen? Ik hou zo van rollenspellen in uniform. Als ik mijn zwarte gala-uniform draag, ben ik een ander persoon. Ik doe het ook graag in een tuniek, het gevechtsuniform is perfect voor wilde gevechten in bed. Ik pis bijna in mijn slipje als ik denk aan een man met zijn grote lul die uit zijn uniform hangt. Deze combinatie maakt mij gek van lust. We zitten allebei in de opening, mijn tieten hangen uit mijn blouse en jouw penis bungelt uit je broek. Ik zou je niet meteen aanvallen, laten we ervan genieten en eerst samen koffie drinken. Ik zit onrustig heen en weer te schuiven op mijn stoel, het voorspel is nog steeds het grootst. Omdat je zo naar mij kijkt, worden mijn tepels erg stijf.

Nu wil ik onze uniformfetisj met jou beleven

Ik kan me voorstellen dat ik na het eten van de heerlijke taart make-up op mijn lippen zou doen en een extra portie room van onder de tafel zou halen. Zou je het leuk vinden als mevrouw kolonel aan je pik zoog? Halfstijf, het glijdt diep in mijn mond en je pik groeit in mijn keel. Het gaat ons gewoon niet om rang, het draait allemaal om plezier, we zijn gelijk als het om seks gaat. Je smaakt zo lekker en je eikel is zo mollig en groot. Het duurt niet lang en ik moet slikken. Jij spuit jouw sperma in mijn keel en ik zorg ervoor dat jouw uniform niets krijgt. Seks in uniform is gewoon hot, ik kan niet meer zonder. Er is een echte uniformfetisj in mij gegroeid en ik ben op zoek naar mannen in uniform waarmee ik mijn voorkeur voor uniformseks kan waarmaken. Ik draag trouwens graag rubber eronder.

Ik trek mijn laarzen uit, ben je klaar voor deze gasaanval? Mijn rubberen slipje ruikt ook heel gewoon, als mijn sekspartner moet je er doorheen. Begrijp mij niet verkeerd, het uniform moet echt zijn, het latex spul is alleen voor hoeren. Maar een beetje rubber eronder vind ik heel erotisch. Dat zal je kleine kameraad zeker rechtop laten staan ​​als ik je me in uniform door het gat in mijn rubberen slipje laat neuken.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!