Ik zal je meedogenloze watje heel snel wat manieren leren! Als dominatrix kan ik me dat permitteren, want je moet naar mijn pijpen dansen en als je dat niet wilt, voel je mijn zweep. Dat zou je al moeten weten, want anders ervaar je bij mij alleen maar pijn en geen vreugde. Doe wat ik zeg en ik zal je belonen door je mijn voorbinddildo te laten likken. Ik ben op zoek naar een slaaf die plezier wil hebben met mij en mijn opvoeding. Als je me gehoorzaamt, zul je grote vreugde bij me hebben. Zo niet, dan heeft je meesteresgeen  genade met je.

Dominatrix onderwijst mannen naar haar imago.

Misschien ben ik niet de klassieke dominatrix die je keer op keer in films en portals ziet. Maar ik ben 1000 keer geiler dan deze hoeren. Ik kan je tenslotte iets bieden dat geen enkele andere dominatrix kan. Want bij mij krijg je de pijn te voelen die je ongecontroleerd geil maakt. Ik onderwijs je en eis gehoorzaamheid.

Je moet weten dat ik streng ben en dat er geen freaks of spelletjes met mij zijn. Eenmaal bij mij aangekomen verlang je naar je moeder. Dat kan ik je nu al beloven.

Als het idee je grote pik alleen maar doet groeien, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik zal je snel leren wat je kunt krijgen. Ik ben tenslotte een echte dominatrix met een lul die alleen gehoorzaamheid nodig heeft.

Zoek onderdanige slaaf die van mijn voorbinddildo houdt.

Ik wil hier niet lang schrijven of praten. Omdat ik op zoek ben naar een slaaf die ik kan gebruiken voor mijn perverse SM spelletjes. Je krijgt tenslotte veel seks met mij. Hoe zou dat moeten werken? Ik ben gediend en jij moet gehoorzamen. Eigenlijk een heel simpel spel.

Ik zal bij jou beginnen met kontneuken of met een pijpbeurt. Zo weet je direct waar jouw plek bij mij zal zijn. Dus wat wil je nog meer ervaren en krijgen? Ik heb gewoon je hete gaatjes nodig en wil je ook laten neuken. Meer hoef je niet met mij te doen, tenzij ik je nog harder wil aanpakken. Want dat is precies wanneer je het plezier met mij kunt krijgen.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!