Zelfs als perverse verpleegster ben ik vol liefde voor mijn patiënten. Huisbezoeken van mij doen altijd pijn, maar je wordt door mij beloond omdat je zo dapper bent. Wat is je kwaal, waarom heb je een perverse verpleegster zoals ik nodig? Heeft u pijn in uw ledematen? We moeten de zaak onderzoeken. Het beste is om eerst een bloedmonster af te nemen. Om dit te doen, duw ik de zeer dikke naald heel langzaam in je sluitspier. Het maakt niet uit waar we steken, het bloed vloeit overal hetzelfde rood. Voor de zekerheid nemen wij ook een urinemonster af, wat vindt u daarvan? Nee, plas niet in de beker, wij halen je plas eruit met de katheter. Ik heb extra dikke katheters. Ik duw er één in je pik en ik duw hem helemaal in je blaas. Wat ziet dat er schattig uit, mijn arme schat.

Perverse verpleegster brengt ook katheters in!

Wilt u geen ontlastingsmonster? Alsof jij dat moest beslissen, mijn zieke lieveling. De poep spuit na het klysma sowieso uit je kont, dus we kunnen het meteen bekijken. Ik geef je het klysma met je eigen pis, dus ik hoef alleen maar het slangetje van de blaaskatheter in je kontgat te proppen. Schreeuw, mijn goede patiënt, schreeuw zo hard als je kunt. Ik spuit pepperspray op je kont, dan stroomt de slang beter. Omdat ik een perverse verpleegster ben, maar goed van hart, kun jij mijn poesje likken terwijl je pis door je darmen loopt. Jeukt je kont en moet ik krabben? Met een ruk trek ik de katheter uit je stijve pik. Je gaat liggen, mijn liefste. Wat is daar de bedoeling van, schaam je je helemaal niet? Wacht maar, nu leer je mij kennen, dat is genoeg.

Ik ben niet erg geduldig als het om kinken gaat en ik geloof ook niet in glijmiddel. Je plasbuis moet nog zien hoe hij omgaat met de dikke metalen staaf die ik droog in het gat in je eikel stop. Ga even plassen, lieveling, dan doet het misschien niet zoveel pijn. Ik kan er niet eens naar kijken, het lijkt alsof je pik op barsten staat, maar als perverse verpleegster moet ik mijn medelijden inhouden. Waar zouden we zijn als een beetje bloed mij van mijn werk zou weerhouden. Het is gewoon je bloed, het is gewoon je pijn. Mijn liefste, hoe dapper je het allemaal doorstaat, ik ben zo trots op je. Wat denk je ervan als ik je testikels met een zoutoplossing bespuit tot je zak bijna barst? Stuur een bericht als je dit ook wilt ervaren. Laten we op een bizarre date gaan, oké?

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!