Ik ben een 24 jarige jonge dominatrix uit West-Vlaanderen. Ik ben al sinds mijn schooltijd met SM-spelletjes bezig en realiseerde me al vroeg dat ik graag controle wilde hebben, met name pijn creëren en met onderdanigheid spelen. Als jonge dominatrix ben ik misschien niet zo ervaren als mijn oudere collega's, maar ik ben fris, authentiek en zeer gemotiveerd. Ik geef vooral de voorkeur aan oudere slaven die het waarderen om extreme spelletjes te doorstaan ​​en ervan te genieten. Subs die zichzelf in de handen van een jonge minnares plaatsen, denken misschien dat ze weg kunnen komen met een beetje brutaliteit en ongehoorzaamheid. Maar ik zal de onzin snel uit je hoofd krijgen. In je kleine ballen knijpen is nog maar het begin van het liedje.

Als jonge minnares probeer ik nog veel uit, wat verfrissend voor je kan zijn, maar soms ook zeker beangstigend. Maar ik weet zeker dat je in goede handen zult zijn. Ik zal je vormen, opvoeden en tot slaaf maken met kracht en toewijding totdat je mijn speeltje bent, dagelijks voor mij beschikbaar bent voor mijn vermaak. Het kan zelfs zo ver gaan dat ik ongeschikte mannen graag als schoonmaakslaven houd.

Er zijn niet veel jonge dominatrixes, en als die er zijn, zijn ze momenteel in opleiding en worden ze begeleid en ondersteund door een oudere dominatrix. Ik ben deze fase voorbij. Mijn jeugdigheid staat in een ongelijke verhouding tot mijn sadistische en krachtige karakter. Ik heb veel oudere subs gehad en ik weet hoe geil je het vindt om gedomineerd te worden door een jonge saddistin. Maar drijf het niet tot het uiterste. Als ik merk dat je me begerig aankijkt of te snel een stijve krijgt, voel je mijn genadeloze hardheid.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!