Ik zal je opvoeden tot een genotsslaaf, je beheersen, domineren en gebruiken. Ik ben een strenge minnares met een sterk libido. Ik heb het vaak en zeer uitgebreid nodig. Hiervoor zal ik je opleiden om een ​​slaaf te zijn en aan het einde van je slavenopleiding ben je mijn menselijke object van verlangen. Ik gebruik je voor seks wanneer ik het nodig heb. Ik zal je gebruiken als een plezierslaaf en je bellen voor seksdiensten wanneer ik het nodig heb. Daarvoor krijg je natuurlijk een genadeloze slavenopleiding van mij. Als mijn seksdienaar sta je altijd klaar. Als je pik niet hard genoeg wordt of als je me niet naar mijn tevredenheid bevredigt, word je gestraft. Hard gestraft!

Ik bied een strikte plezier slavenopleiding, je moet je ervan bewust zijn dat ik standvastigheid, doorzettingsvermogen en gehoorzaamheid nodig heb. Als je je meesteres niet gehoorzaamt, wacht je een zeer zware straf. Hiermee moet u rekening houden bij het aanvragen van slavenonderwijs. In de tussentijd zal ik je zeker kuis houden. Aan de ene kant is kuisheid nodig om je erecties te verbeteren en aan de andere kant heb ik met de peniskooi de zekerheid dat je je pik niet zelf zult schenden.

Als je jezelf in de handen van mijn dominatrix legt, dan ben je niets meer dan mijn persoonlijke pikhoer. Ik gebruik jou en je pik als seksobject en ik zal altijd eisen wat ik nodig heb. Denk er niet eens aan om zelf om een ​​orgasme te vragen. Ik laat je komen als ik het goed vind. Mijn orgasme is mijn prioriteit en onze relatie draait helemaal om mijn tevredenheid. Je seksleven is in mijn handen en je pik is de mijne. Jij bent mijn object van verlangen om te neuken en ik zal precies nemen wat ik nodig heb, ongeacht je humeur of je verlangen. Als ik er genoeg van heb, is het voorbij, of je nu hebt gespoten of niet. Waag het niet je zomaar af te trekken. Als je ejaculeert zonder toestemming, krijg je de zwaarste straf die je je kunt voorstellen. Je bent mijn pik hoer en niets meer en ik ben de enige.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!