Ik hou van PVC-fetisj en ik ben op zoek naar mannen die PVC ook erotisch vinden. Word je duizelig als je denkt aan PVC of het draagt? Word je pik daar echt stijf van? Dan ben jij de partner waar ik al heel lang naar op zoek ben. Met mijn extreme liefde voor PVC heb ik sommige mannen al verrast. Dat is best heftig, dat kan ik me voorstellen. Dus nu speel ik met open kaarten en ben op zoek naar een hete fetisjpartner. Ik kleed me graag in PVC. Mijn kast hangt vol met hete fetisj-outfits, sommige zijn ook gemaakt van vinyl of leer, maar de meeste outfits zijn van latex. Ik heb fetisjkostuums, maar ook gewoon normale latex-slipjes. Ik draag ook graag jurken en catsuits.

Deze PVC fetisjkleding maakt me oneindig geil. Maar ik heb niet alleen fetish kleding uit een SM sexshop, ik maak ook mijn eigen kleding van PVC. Ik draag graag een masker van PVC. Ik lig ook graag op een PVC laken of bedek mezelf met een PVC deken. Ik ben echt helemaal verslaafd aan deze PVC-fetisj en probeer elke dag mijn passie te vervullen.

Seks en orgasmes zonder dat het iets met PVC te maken heeft is voor mij onvoorstelbaar. Ik heb mezelf zelfs meerdere keren helemaal in folie gewikkeld. Ik zou mezelf graag willen laten neuken en insemineren als ik in folie gewikkeld ben. Je kunt jezelf echt geil en weerloos maken als je helemaal gefixeerd bent met folie. Ik wil dat mijn armen en benen volledig in folie gewikkeld zijn, zodat ik me niet kan bewegen. Er blijven maar een paar gaatjes open op de belangrijke plekken zodat je me kunt neuken. kun je mijn droom vervullen?

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!