Ik ben op zoek naar fetish-kennissen in de regio West-Vlaanderen. Ik wil de schoonheid van een vriendschap combineren met het plezierige van een seksuele relatie en mijn liefdesleven trakteren op een erotische toevoeging. Het zou daarom praktisch zijn als je een onderdanige vrouw bent en uit West-vlaanderen komt. Als alternatief en vanwege het gebrek aan mogelijkheden, moet u ook bereid zijn om ons te bezoeken. Niet meteen natuurlijk, maar na eerst oprecht contact te hebben gehad. Zoals eerder vermeld, ben ik op zoek naar een speelkameraadje, iemand die mijn voorkeuren en interesses deelt en, belangrijker nog, iemand die we kunnen ontmoeten en samen onze fetish te kunnen beleven.

Verlang je naar aandacht, begrip en genegenheid?

Verlang je naar dominant leiderschap met lof, maar ook met straf, pijn en volledige onderwerping. Wil je onvergetelijke seks beleven met diepte en gevoel? Dan ben jij precies de speelkameraad en misschien wel onze nieuwe vriendin die ik zoek. Je zult een heel speciale fetish relatie ervaren en samen met al je zintuigen genieten van onze avonden. Ik zoek geen natuurminnende, masochistische slaaf of hoer, maar een iets jongere metgezel uit West-Vlaanderen. Daarom maakt het voor ons niet uit of je een beginner bent in de SM-fetish wereld of al jaren in de scene zit en al praktijkervaring hebt. Als je klaar bent om mijn passie te delen, mij onvoorwaardelijk en met toewijding te dienen en mij de controle over je lichaam te laten nemen, neem contact met mij op.

Biseksualiteit zou geen vreemd woord voor jou moeten zijn.

Evenzo moet je enthousiast zijn om grenzen te verkennen en te verleggen. Mijn voorkeuren kunnen uiteraard te allen tijde opgevraagd worden via een bericht. Schrijf me gewoon en misschien leren we elkaar snel beter kennen. Wees niet verlegen, neem contact op.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!