Als je in West-Vlaanderen bent en je blaas echt onder druk staat, neem dan contact met mij op. Ik ben een plas slavin, zoals het in het boek staat. Ongeremd en volkomen onderdanig kun je mij als toilet gebruiken en op mij pissen tot er geen druppel meer uitkomt. Ik zal waarschijnlijk eerst de gouden douche moeten verdienen en je gehoorzamen. Maak me alsjeblieft je plasslavin.

Heb je ooit meegemaakt dat iemand om je urine smeekte? Zo niet, dan laat ik je graag zien hoe geil ik ben voor het sap. Het liefst direct van de bron in mijn mondje, net zoals een onderdanige plasslavin nodig heeft.

Maar ik heb nog meer voorkeuren en ben niet alleen blij je plas slavin te zijn. Ik ben ook helemaal weg van rollenspellen, waarbij ik door jou als een slet wordt behandeld. Bind me vast en stop sexspeeltjes in mijn kut totdat ik schreeuw van genot en smeek om genade. Terwijl ik kreunend mijn mond opentrek, wil ik jouw champagne in mijn keel voelen. Houd je niet in en maak van mij je willoze plasslavin.

Ik heb het zo hard nodig dat je eerst op me kunt pissen en dan schaamteloos kunt vuistneuken. Ik wil meedogenloos door jou gebruikt worden en gezien worden als een zielloze slet. Behandel me hoe je een plasslavin moet behandelen en laat me je likken. Een warmer toilet dan ik vind je in West-Vlaanderen niet.

Ik verander in een kleine willoze slet die het verdomd hard nodig heeft. Laat me mijn plek in bed zien en leer me hoe ik me door jou kan laten meenemen. Mijn geile lichaam wacht met spanning op je warme sap. Ik wil het over mijn rondingen voelen stromen en het van me af likken. Leid mij op volgens uw wensen en laat mij uw nieuwe plasslavin zijn. Ik beloof je een onvergetelijke tijd die je perverse passies volledig vervult. Laat je stoutste fantasie├źn de vrije loop en bedek me met je mousserende wijn. Ik wil het rechtstreeks uit je pijp en door je vastgehouden als een kleine, willoze plasslavin.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!