Onderdanige vrouw is op zoek naar een Dom. Helaas moest mijn voormalige meester mij verlaten. Hij is ernstig ziek en kan zijn verplichtingen niet meer nakomen. Het is lang geleden dat hij was wie hij was, maar nu is hij slechts een patiënt en ben ik dringend op zoek naar een nieuwe sterke schouder om me te laten zien waar mijn plek in het leven is. Ik voel me nu zo leeg, zo eenzaam, zo ongeleid en ik kan het helemaal niet aan. We hebben al jaren een geweldige sub / dom relatie en ik weet niet of ik een nieuwe man zo kan vertrouwen. Ik denk dat ik dat nog eens moet leren.

Daarom ben ik op zoek naar een BDSM date. Een ervaren, gevoelige en toch harde en sterke Dom die weet wat hij doet. Gelieve geen beginners op dit gebied te zijn, hoe gemotiveerd u ook bent. Ik heb iemand nodig die misschien net zijn slavin zelf heeft verloren of die misschien zelfs een tweede vrouw van me wil maken. Daar zou ik het ook mee eens zijn. Ik ben bereid te verhuizen als dat nodig is. Maar ik ben ook om de paar dagen beschikbaar voor fetisj afspraken als het voor jou niet anders kan.

Ervaren sub zoekt ervaren dom.

Mijn kelder is perfect uitgerust, zelfs met een kooi. Mijn ex-Dom heeft alles geschapen en sloot me daar keer op keer op en hield me lange tijd op brood en water. Ik verdiende dat en had dat toen nodig, ook al was het moeilijk. Zwepen, kettingen, klemmen, alles is aanwezig. Handboeien, grote en kleine dildo's, seksmachines, rekken, hier kun je stoom afblazen zoals je wilt. Dus als je geïnteresseerd bent in mij, schrijf dan maar. In detail zodat ik een idee kan krijgen voordat we elkaar ontmoeten.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!