Mannen met een neiging tot onderdanigheid bevinden zich vaak op het gebied van BDSM. Want hier kun je in principe je neiging uitleven, op voorwaarde dat je een geschikte partner hebt. Het bijbehorende online partner zoeken staat centraal. Je hoeft geen kenner van de BDSM-scene op internet te zijn om snel te beseffen dat er een enorm overaanbod is aan onderdanige mannen en een verdwijnend klein aantal dominante vrouwen.

Een FemDom vinden.

Het valt natuurlijk op dat met name onderdanige mannen profielen posten die bij voorbaat gedoemd zijn te mislukken. Als enige professionele beschrijving zijn de seksuele fantasieën en voorkeuren in BDSM vastgelegd. Het geheel wordt dan aangevuld met een pik op de profielfoto. Blijkbaar is het niet bekend dat een FemDom in de eerste plaats een vrouw is en dat seksualiteit voor hen niet op de eerste plaats komt, zelfs niet bij BDSM-dating op internet.

Profiel ontwerp.

Dus als je een dominante partner voor je wilt winnen, moet je haar eerst als persoon en als man benaderen. Het begint met je eigen zelfportret in de gemeenschap. Het profiel moet zo volledig mogelijk worden ingevuld, d.w.z. niet alleen de neigingen tot BDSM, maar ook de informatie over vrijetijdsbesteding en een paar regels in de profieltekst over jezelf. Een goede verhouding voor de profielbeschrijving is 80% zelfbeschrijving en 20% wat je hier zoekt of verwacht.

Foto's van uw stand.

Voor de eerste indruk is er geen tweede kans! Ja, bij BDSM gaat het uiteindelijk ook om seksuele fantasieën en seks, dus foto's van je stijve zijn ook legitiem als ze in een fotoalbum worden opgeslagen en een bezoeker van je profiel niet als profielfoto direct in het gezicht slaan. Een simpele foto van jezelf als profielfoto is relevant voor een eerste indruk, al het andere is vaak een voorbarig knock-out criterium.

Contact en motivatiebrief.

Wie een dominante vrouw aanschrijft en meteen zijn hele seksuele fantasie aan haar voeten gooit, heeft vaak al verloren. Een FemDom wil meestal gecontacteerd worden als een vrouw, d.w.z. een man schrijft naar een vrouw die hij interessant/geweldig vindt omdat ze misschien overeenkomt met zijn schoonheidsideaal, misschien dezelfde interesses nastreeft (bijv. vermeld in het profiel), hij heeft al een relatie met haar. Of wat dan ook.

Dus als je een dominante partner voor je wilt winnen, moet je haar eerst als persoon en als man benaderen. Wees interessant en charmant volgens de etiquette dat heeft zeker voordelen (eigenlijk voor vrouwen! Helaas wordt het steeds zeldzamer!). Wees opmerkzaam en toegewijd aan haar.

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!