Overdag werk ik als kok en 's nachts muteer ik in een neukslet. Ik ben een onderdanige latex slet en op zoek naar een strenge hand die me goed zal opleren. Het maakt me niet uit of ik enkel een meester of een stel bedien, je moet gewoon dominant zijn! Bloemenseks is gewoon helemaal niet mijn ding! Ja, ik ben een geile slet en daar blijf ik bij. Ik wil je bedienen in mijn latex verpleegstersjurk. Mijn drie neukgaten zijn beschikbaar voor gebruik wanneer je maar wilt. Uw wil is mijn seksuele bevrediging. Je kunt mijn tieten binden, in mijn gezicht pissen en mijn kont openscheuren zoals je wilt. Ik ken bijna geen taboes, ik hou gewoon van pijn. Schaamte of dergelijke zul je bij mij niet ervaren, geen sexcommando is mij te pervers. Wil je mij als levende sekspop gebruiken met je vrienden? Geen probleem, en daarna kom ik graag naakt je toilet schoonmaken nadat ik je kont heb schoongelikt. Vanaf nu heb je geen wc-borstel meer nodig, je hebt nu mij en mijn slingerende tong!

Onderdanige latex slet zoekt een strenge hand.

Ik wil opgevoed worden om je persoonlijke seksslaaf te zijn. Als je dominant en ervaren genoeg bent om van mij je levende seksspeeltje te maken, neem dan snel contact met me op. Bij de gedachte een nieuwe meester te vinden om te trainen, krijg ik weer een kletsnat poesje in mijn latex kostuum. Ik hou van rollenspellen en ben je graag van dienst als verpleegkundige. Ik kan me voorstellen dat er veel onderdanige en te weinig geneukte vrouwen zijn in Belgie, maar ik geef de hoop niet op een nieuwe meester te vinden.

Om het nog eens duidelijk te zeggen: ik zoek hier GEEN relatie! Ik zoek sekscontacten, ik wil met jou stoom afblazen en seksuele bevrediging vinden. Ik heb geen interesse in een vaste relatie. Ik ben ook niet geïnteresseerd om gefilmd of gefotografeerd te worden, het zouden privé ontmoetingen moeten zijn . Wat we samen doen, blijft tussen ons! Als je dit allemaal goed vindt , SCHRIJF ME dan NU , dan kunnen we later deze week afspreken. Zoals ik al zei, ik woon in Waals-Brabant, maar ben mobiel. Dus als je op zoek bent naar een onderdanige latex slet, dan ben ik er voor je en altijd tot je dienst!

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!