Als je op zoek bent naar een bdsm date, dan heb je hier gevonden wat je zoekt. 39 jarige dominante vrouw is op zoek naar jou, op zoek naar een slaaf om een ​​paar dagen bij mij in Waals-Brabant door te brengen. Ja, je leest het goed, ik ben niet op zoek naar korte dominatrix dating, maar voor meerdere dagen. In ons huis heb ik een kelder, goed uitgerust met SM kooien en alles wat daarbij hoort. Ik zou je daar enkele dagen willen opsluiten samen met mijn man.

Mijn man is een onderdanige man die niet graag alleen in de kelder zit. Ook wil hij graag van gedachten wisselen met andere slaven, hij wil als het ware zijn lijden delen. Je word naakt opgesloten in een kooi zoals moeder natuur je heeft gemaakt, zonder deken, geen matras, niets anders. Als het moet, kun je me iets vragen maar of ik het toesta is iets anders. Misschien hoor ik jou ook niet, dat kan gebeuren. Maar als je je kooi vuil maakt, moet je hem zelf schoonmaken.

Dominatrix heeft nog kooien vrij.

Het worden dus geen fijne dagen voor jou, misschien krijg je af en toe wat aardigs van mij, maar daar moet je echt goed voor geweest zijn. Anders verneder ik je waar ik kan, kruip je voor me op de grond en maak je hem schoon met je tong. Je zult mijn laarzen ook leuk vinden, misschien ben ik er al eens mee in de tuin geweest, wie weet. Ik heb ook seks, maar meestal alleen voor mij, misschien ook voor jou, maar dat hangt van jou af.

Wil je weten wat je de hele dagen moet eten? Weet je, vasten hoort gezond te zijn en ik heb geen geld om weg te geven. Er is genoeg water, ik wil niet dat iemand van de dorst sterft. Maar ik ben echt gierig met eten. Stuur nu een bericht als je wilt ervaren wat nederigheid betekent. Als je je een slaaf wilt voelen, als een echte seksslaaf. Jij houdt ook van pijn, hoop ik? Omdat je het zult krijgen en niet te weinig ook. Mijn zweep, mijn klemmen, mijn krachtapparaten wachten hier allemaal op je en ik kijk ernaar uit om ze te gebruiken. Benieuwd naar de ervaring van je leven, stuur een bericht en wij kiezen zorgvuldig uit wie de volgende gelukkige is.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!