Ik wil je trainen om een ​​hoer te worden en jij wordt mijn mannelijke hoer. Als je dominatrix heb ik de volledige controle over je seksleven. We spelen een heel speciaal rollenspel: ik leer je een mannelijke prostituee te zijn. Ik laat je zien hoe een geile lulhoer zich kleedt en natuurlijk krijg je sekslessen van mij. Je moet tenslotte gaan winkelen voor je minnares. Je bent mijn lul hoer en je geniet van een genadeloze seksslaven opleiding. Je bent een kleine hoer, en je gaat zaken voor mij doen. Je hebt me goed gehoord, ik ben je pooier en ik ga je uitlenen voor seks met derden. Als ik vind dat je iemand moet dienen als een hoer, dan zul je hem of haar een plezier doen. Je zult mij dienen en je eigen belang volledig terugschroeven. Ik zal je uitlenen voor seksuele diensten en je zult me ​​onvoorwaardelijk dienen.

Wil je weten hoe de slaventraining eruit ziet? We zullen oefenen met pijpen, ik zal mijn voorbinddildo in je mondkut stoppen. Ik neuk je met de voorbinddildo, je neemt de dildo in je mond en zuigt eraan als een echte lul. Ik ben je minnares, je pooier en met mijn hulp word je een geile slet. Zuig de voorbindlul, ik stop hem zo diep als ik kan in je mond en ik zal je op het randje van kokhalzen laten pijpen.

Wanneer ik maar wil, zul je me dienen, je mond wijd open doen en steeds beter worden in het geven van een pijpbeurt. Je hebt de beste sekslerares aan je zijde. Natuurlijk zal niet alleen je slavenmondje worden geneukt, ik zal ook je slavenkontje neuken. Kniel neer, strek je kont en ik zal het hard neuken. Ik stel je beschikbaar om te neuken, ik leen je lichaam uit en kijk hoe je door anderen wordt gebruikt. Als uw minnares sta ik altijd aan uw zijde, ik zal altijd kijken naar wat er van u wordt gevraagd.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!