Ik bied je urine aan bij de bron. Mijn geile kleine piskutje kijkt er naar uit om door jou afgelikt te worden. Als je veel moeite doet om te beffen en je tong op mijn clitoris laat dansen, dan pis ik een volledige stroom urine in je mond. Mijn pis is heerlijk en ik weet waar ik het over heb. Pittig in de ochtend en nogal smakeloos in de avond, maar niet zo geel. In de ochtend mijn eerste plas, dus of je dat wilt, weet ik niet. Het is echt heel donker, precies zoals ochtendpis hoort te zijn. Het is op de een of andere manier ook dikker en natuurlijk ruikt mijn ochtendurine vies. Dit is allemaal heerlijk, tenminste ik denk dat je het nog niet hebt geprobeerd, mijn hete gouden douche. Ik drink mijn pis alleen als ik geil ben, maar ik houd altijd mijn vinger in de beek en lik het eraf.

Plas van mijn piskutje in je keel!

Plassen bij de bron en direct in de mond van een slaaf pissen. Heb je er nooit van gedroomd? Ik hou van plassex, ik vind het heel erotisch als de plas uit mijn spleet gutst. Bij mij kunnen we het heel leuk hebben, je hoeft niet bij mij in het koude bad te stappen om van mijn plasje te genieten. Ik heb een golden shower in mijn slaapkamer, ik ben goed uitgerust en we kunnen lekker rommelen. We spelen lekker samen met plas, jij steekt een vinger in mijn kutje en likt eraan, jij slaaf. Mijn poesjessap maakt je geil, je pik wordt langzaam dik en stijf. Ik druk mijn natte kutje in je gezicht, je likt zo heet, ik heb zin om te pissen. Je eikel steekt uit je voorhuid, groot en krachtig, ik wil op je pik pissen. Zou je dat willen? Natuurlijk zou dat zo zijn.

Mijn warme stroom urine over je pik en mijn pis loopt over je buik, jij ligt op het rubber in een plas warme urine. Jij trekt hem af en kreunt terwijl ik op je pik pis. Je snavel gaat gretig open, ik laat mijn stroom pis over je borst dwalen en laat je mijn plas uit de bron drinken. Wil jij graag op een plassex date? Laten we het dan doen, contact opnemen en plezier met mij maken.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!