Wat denk je dat mijn neukkutje aankan? Ik zou mezelf tot het uiterste willen drijven en mijn kutje extreem willen laten strekken. Tot nu toe past nog elke pik erin en zijn er ook hele dikke geweest, maar waar ligt het punt waarop niets meer werkt? Ik wil seks zonder grenzen en zonder taboes, als er iets kapot gaat, dan is dat zo. Ik heb vaak gebloed tijdens het neuken, als je hard wordt geneukt hoort dat erbij, maar ik ben nooit echt uitgerekt geweest. Ik wil dat je mijn poesje echt openscheurt, ik wil schreeuwen van plezier. Het is zo schaamteloos hoe dik de dildo's zijn. Twee ervan in het poesje en jouw pik in de kont, dat is alles. En het zou niet erg zijn als het pijn deed.

Heb jij ooit een vrouw tot het uiterste gedreven? Heb je haar geneukt totdat de kut niet meer werkte? Soms wil ik een cactus in mijn gleuf stoppen, gewoon om echt iets op te merken. Jaren geleden mochten mijn collega's op het kerstfeest kleine komkommers in mijn poesje stoppen, het raakte allemaal op de een of andere manier geïnfecteerd, het deed veel pijn. Het waren niet alleen komkommers die mijn gynaecoloog uit mijn ontstoken poesje trok, dat was zo'n coole grap. Wat de neukkut niet doodt, maakt het alleen maar moeilijker en ik wil nu een avontuur dat mijn vagina echt hard maakt. Een vuist erin en nog een tweede, eens kijken wat er daarna gebeurt. Ik zou het ook geweldig vinden als je een heleboel kleurpotloden in mijn poesje zou stoppen en als ik denk dat ik het niet meer kan, dan stop je er nog een in mij.

Soms wil ik gewoon het gevoel hebben dat ik nog leef, misschien weet jij dat ook. De pijn maakt me wakker en ik voel me zo levend. Je mag niet preuts zijn als je met mij naar bed wilt, en je kunt helemaal niet zeurderig zijn. Ik zoek een man, een klootzak die het liefst ook een dikke penis heeft. Ik heb voortdurend fantasieën over een uitgerekte neukkut, dus het is niet alleen een korte lust die morgen voorbij zou kunnen zijn, ik heb er echt zin in. Als je een geile kerel bent, hoef je alleen maar contact met mij op te nemen. We maken snel een sexafspraak en laten het ons overkomen. Zonder enige stress, maar met ongelofelijk veel plezier met hete messes.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!