Ik heb een strenge meester nodig die mij als slavenkut gebruikt. Mijn gaatje heeft een kutmarteling nodig en het zou opnieuw uitgerekt moeten worden. Als slavin heb ik geen bezwaar en ben ik beschikbaar voor slavernij en kwelling. Mijn meester, ik ben uw ondergeschikte en dien zo goed als ik kan. Je kan me vastbinden, me de mond snoeren en me volledig bewegingloos vastbinden. Ik ben vastgebonden en mijn 3 gaten zijn klaar voor diepe penetratie. Ik kijk erg uit naar de martelwerktuigen voor een brute kutmarteling. Mijn kutje moet weer hard en vooral diep geneukt worden. Hoe ver kan het worden uitgerekt? 

Je zult merken dat ik een kleine bondage-slet ben en ik het leuk vind om af en toe ondeugend te zijn. Ik heb dus dringend weer een stevige hand nodig. In mijn verbeelding vind ik het ook leuk om verkracht te worden. Een verkrachtingsrollenspel windt me op, ik ben een slet waar je alles mee kunt doen. Misschien zijn er twee mannen die samen op zoek zijn naar een kleine weerloze slavin en mijn lieve kut willen martelen.

Misschien krijgt mijn poesje het ene of het andere orgasme van mijn Dom. Ik ben je vastgebonden sub en mijn poesje is overgeleverd aan jouw genade. Mijn kut wordt snel overprikkeld tijdens een kutbehandeling, maar als een goede slaaf verdraag ik alles wat je met mijn kutje wilt doen. Een gedwongen orgasme kan heel pijnlijk zijn, maar als geile slavin vind ik het stiekem ook heel geil als ze mijn kutje martelen met het ene orgasme na het andere.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!