Kutje openen? Ik noem het een vlinder, al is het uiteindelijk natuurlijk een open kut. Ik heb twee vettunnels in mijn schaamlippen met grote ringen erin. Hiermee kan ik mijn neukgat wijd openen, het ziet er cool uit. Iedereen die van mijn open kutje houdt, zal het vinden, daar ben ik zeker van, daarom ben ik niet actief op zoek. Ik schrijf deze advertentie en laat me vinden. Als ik je leuk vind, en dat kan ik niet garanderen, dan kun je met mijn piercings spelen en mijn poesje openscheuren zoveel je wilt. Ik ben niet gemakkelijk in de omgang en ook in bed ben ik alles behalve gemakkelijk. Alleen de man die met mij om kan gaan, zal van mij genieten. Ik heb de sexdate niet echt dringend nodig, alleen als er iets gebeurt en een heel leuke man contact opneemt.

Alleen echte mannen maken bij mij een kans

Ik kan elke dag met mijn kutje spelen, gewichten aan mijn schaamlippen bevestigen en mijn kutje openscheuren terwijl de dildo erin zit. Ik kan wachten, op een gegeven moment zal mijn lot uitkomen en zal de juiste persoon aan de deur staan ​​of mij schrijven. Met twee personen is het gewoon leuker, daarom heb ik me in eerste instantie aangemeld. Mijn kutje ziet er niet altijd zo onschuldig uit, er zitten meestal zware kettingen aan vast die mijn schaamlippen strekken. Een goed getraind open kutje heeft één voordeel, je kunt je pik er gemakkelijk in stoppen en veel dieper dan in een normaal kutgat.

Je hoeft niet om de hoek te wonen. Als we op dezelfde golflengte zitten, zullen we het snel merken. Ik zal niet aarzelen en je vertellen dat je een klootzak bent als we niet harmoniseren. Alleen degenen die zich kunnen gedragen en geen onzin schrijven als "Wil je neuken" mogen mijn kutje gebruiken. Dat weet ik in ieder geval, daar hoef je mijn tijd niet voor te stelen, ik verwacht beleefde brieven met stijl, van mannen met charme en humor. Het kan geen kwaad als je goede manieren hebt en weet wat gepast is. Goede manieren kun je alleen in bed verliezen als je ze al eerder hebt gehad.

Ik denk dat mijn advertentie hier klaar is. Je weet waar het over gaat, je weet me te vinden en via de berichtenfunctie maken we snel duidelijk wat ‘wanneer’ is. Schrijf me als je leuke ideeën hebt over wat je aan mijn schaamlippen kunt hangen. Als je goede suggesties hebt, ontmoeten we elkaar en gaan we dat doen.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!