Het zou voor mij mogelijk zijn (afhankelijk van mijn sympathie): Gezamenlijke activiteiten en vriendschap, een leuke licht dronken avond, die zou kunnen eindigen in een gepassioneerde fetisj-seksavond. Een intense affaire of liefdesrelatie zou voor mij de voorkeur hebben.

BDSM biedt waarschijnlijk de grootste afwisseling op erotisch gebied.

Misschien vind je in chats/gesprekken de juiste vrouw met wie je eventueel je voorkeuren in reële termen kunt delen. Ik ben een permanent geile, rijpe dame, single, nudist, meerdere keren intiem, gepierced, met mannen ben ik graag onderdanig op seksueel gebied. Ik zoek contacten voor plezier, seks en avontuur. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in een discrete nudistenpartner en als het past, een vaste relatie. Ik ben ook beschikbaar voor leerfetisjfilm en fotoshoots, graag als onderdanige rol in SM.

Op zoek naar een metgezel om een ​​fetisjfeest bij te wonen. 

Op een fetisjfeest is er een strikte dresscode. Dat kan latex, lak en leer, travestie, lingerie, bretels, spankingspeeltjes of wat je maar kunt bedenken. Durf, want anderen die mijn erotische advertenties lezen, zullen hetzelfde doen. "Gewoon even binnenkijken" zou een hopeloze zaak zijn. Zonder de dresscode kom je er niet in. Wat vanzelfsprekend moet zijn: nee is nee! Ongewenste avances en ander respectloos gedrag jegens klanten worden niet getolereerd. Dit betekent ook dat foto's en opnames van welke aard dan ook (inclusief selfies) verboden zijn.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!