Mijn profielnaam is meestyeresx en ik ben een extreem strenge dominatrix. Ik ben op zoek naar hardcore fetisj dates met seksslaven die net zo extreem zijn en die willen dat ik ze anaal onderwijs. Ik woon in West-vlaanderen en de fetisj date kan alleen hier. In mijn SM studio leer ik je manieren en train ik je om mijn persoonlijke plezierslaaf te worden.

Als je echt extreem onderdanig bent en je je voor mij beschikbaar wilt stellen, stuur dan nu een berichtje. En vergeet niet om wat foto's van je pik en je onderdanige kontgat te sturen, ik wil weten wat ik kan verwachten. Ik eis absolute onderwerping, uw wil is mij niets waard! In ruil daarvoor laat ik je ook op mijn tieten klaarkomen als ik klaar ben met mijn speciale behandeling. Goede slaven mogen mij neuken, maar tot die tijd dienen jullie mij zonder taboes. Maakt de gedachte om mijn naakte slaaf te worden je geil ? Nou, dan moet je niet lang wachten, maar schrijf me NU!

Hardcore fetisj dates gezocht in West-Vlaanderen.

Met mijn 36 jaar ben ik een doorgewinterde vrouw en weet ik wat ik wil. Dus denk niet dat ik makkelijk voor je ben. Als iemand hier gewoon op zoek is naar een neuk date, dan moeten ze met hun handen van mij afblijven en mijn profiel snel verlaten. Ik ben een strikte dominatrix en ik verwacht uw absolute onderdanigheid. Ik ben beschikbaar voor hardcore fetisj dates met ervaren slaven en beginners. Wees niet bang, het gaat mij niet om pijn, het gaat om totale controle.

Ik zal je vastbinden en niet alleen met mijn voorbinddildo in je kont neuken. Ik ga op je gezicht zitten en laat je mijn kont likken. En als je braaf bent, les ik je dorst met mijn plas. Nu kun je je waarschijnlijk al voorstellen wat je krijgt als je ooit honger krijgt! SCHRIJF MIJ NU als je klaar bent voor je persoonlijke seksslaventraining! Uw maîtresse kijkt al uit naar uw bericht. Als je me nu schrijft, kunnen we elkaar in het weekend ontmoeten in mijn dominatrix-studio en plezier hebben. Ik heb geen financiële belangen, ik hou gewoon van hardcore fetisj dates met onderdanige mannen.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!