Ik kom uit Brussel en heb me voornamelijk geregistreerd om nieuwe vrienden te maken. Misschien vind ik de juiste masochistische en onderdanige man voor een SM/fetisj-spelrelatie. Ik classificeer mezelf als een beetje sadist met een beetje dominantie. Ik ben altijd gefascineerd geweest door het spelen met pijn om plezier te vervullen. Maar wat ik ook leuk vind en wat ervaring mee heb is meer in de richting van een spanking fetisj. Er was een dame die ik een paar keer heb ontmoet in Brussel en met wie ik nog steeds contact heb.

Ondertussen neemt de interesse in een vrouwelijke onderdanige of slavenhoer toe, dus begin ik met deze seksadvertentie een volwassen SM partner te zoeken. Ik heb kennis van verschillende fetisjen zoals. Geseling, plas bijeenkomsten, voetaanbidding, facesitting doen en vertrappelen. Op dit moment kan ik me geen band met een vrouw voorstellen die verder gaat dan vriendschap plus (de plus drukt BDSM-seks uit!). Ben jij een geile teef en sta je open voor bijna alles en iedereen?

Ik zoek een mannelijke billen (servicegericht)
Wie kan zich voorstellen dat je mijn studio-appartement één keer per week zou schoonmaken. Ik ben niet geïnteresseerd in seksueel contact, aanraken of SM-fetisj. Als schoonmaken op je knieën je seksueel genot geeft, is dat prima.

Daarom wil ik niet dat je naakt of in fetisjkleding schoonmaakt. Ik ben geen dominatrix, ik hou gewoon niet van schoonmaken en geniet ervan om misbruik van je te maken. Ik heb zelf een dom/sub relatie en BDSM is geen spel voor mij, het is een manier van leven. Heb je interesse, stuur me dan hier een berichtje en dan kunnen we verder afspreken.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!