Ik woon in Vlaams-Brabant en ben een echt onderdanige hobbyhoer. Op deze manier zoek ik online naar een man die niet alleen dominant maar ook vriendelijk is. Ik zou je heel graag willen dienen als een gewillige seksslavin. Maar dat betekent niet dat ik asociaal gebruikt wil worden door een stomme macho. Wederzijds respect is erg belangrijk voor mij. Dus als je een man bent met een goede opvoeding, dan bied ik je graag mijn slavendiensten aan. Natuurlijk heb ik helemaal geen financiƫle belangen, ik adverteer hier om mijn seksdromen te kunnen waarmaken samen met een leuke vent. Ik sta echt overal voor open en hou ook erg van fetisjen in bed. Met boeien en plassen.Ik heb al wat ervaring opgedaan. Dus ik vind het ook leuk om door je gepist te worden en ook je urine te drinken. Wat poepen betreft, ik ken het tot nu toe alleen van porno, maar als mijn heer en meester het willen, kunnen we het ook samen uitproberen.

Je onderdanige hobbyhoer wacht al jou.

Zoals ik al zei, ik kom uit Vlaams-Brabant. Maar dat betekent niet dat we niet ergens anders kunnen afspreken, want ik ben mobiel. De deal is heel eenvoudig. Je betaalt ons een chique tweepersoonskamer ergens in een hotel en je krijgt mij gratis als seksslavin. Maar een heerlijk ontbijt de volgende ochtend hoort er wel bij.

Ik ben trouwens 26 jaar jong en ik denk dat ik wel gezien mag worden. Ik zou je graag vooraf een paar naaktfoto's van mij sturen, maar dan wil ik ook een paar pikfoto's van jou! Stuur me een bericht als ik je nieuwsgierigheid heb gewekt! Schrijf me alsjeblieft wat je graag met me doet. Ik zal je niet teleurstellen, want ik ben je onderdanige hobbyhoer, als je dat wilt.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!