Mijn poesje druipt voortdurend, ik heb altijd afscheiding in mijn slipje. Echt mooi wit slijm dat zo heet naar poesje ruikt. Ik draag nooit inlegkruisjes, ik hou ervan als mijn slipje nat is. Het slijm van mijn poesje is dik en hoe geler het is, hoe beter het smaakt. Ik kijk er de hele dag naar uit om 's avonds mijn slipje te likken. Ik veeg mijn spleet niet eens af na het plassen, het gaat allemaal in mijn slipje. Bovendien zijn er allemaal leuke oeps-momenten, er belandt altijd iets in het slipje. Als ik poep, komt er veel witte afscheiding uit mijn vagina, het is echt wit slijm. En ik lek ook als ik neuk, wat voor veel mannen te veel is.

Ben op zoek naar een man die graag afscheiding likt uit mijn slipje.

Ik zou graag een man willen ontmoeten die er echt zin in heeft en de afscheiding uit mijn slipje likt. Ik wil iemand ontmoeten die niet dom kijkt als ik zelf mijn slipje lik. Ik doe het meestal ook, en ik wil het doen als ik met een man ben. Ik heb mannen ontmoet die opgewonden raakten van afscheiding in hun slipje, maar het stoorde hen dat ik het ook heerlijk vond. Ik slik ook sperma en het is lang niet zo lekker als mijn witte rivier. Heb je zin om afscheiding te likken? Houd jij ook zo van het melkachtige spul dat uit je poesje loopt? Ik produceer er veel van, je kunt er volop van drinken.

Ik weet niet of het echt afscheiding heet of wat dan ook, maar het smaakt zeker heerlijk. Ik ben al naar de wasmanden van een paar vrienden geweest en ze smaken niet zo lekker als de mijne, dus ik was erg teleurgesteld. Ik heb ook elke dag iets in mijn slipje, wat ook niet zo normaal lijkt. Het kan zijn dat ik voortdurend geil ben en voortdurend aan lullen denk. Als je me wilt neuken, heb ik veel tijd voor je. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op, dan pakken we samen mijn afscheiding in mijn slipje aan. Schrijf mij, ik zal zeer snel antwoorden.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!