Ik hou er echt van om gekieteld te worden. Helaas kan ik mijn kietelfetisj veel te zelden waarmaken omdat ik er niet de juiste partner voor heb. Ik ben op zoek naar een man die me wil kietelen en me bijna gek wil maken. Het windt me echt op, het gevoel van gekieteld te worden en het is nog heter als ik vastgebonden en gekneveld ben. Dit kietelen alleen al is zeer erotisch en stimulerend voor mij, maar als ik er nog aan overgeleverd ben en me volledig kan overgeven, is het de kroon op het werk.

Al vanaf ik een tiener was, heb ik geprobeerd mijn vriend om me voor de lol te laten kietelen. Ik heb hem niet verteld dat het me opwond omdat ik het gênant vond. Maar nu ben ik zelfverzekerd genoeg om te zeggen waar ik zin in heb. Ik word zo geil van kietelen dat ik bijna iets intens als een orgasme ervaar. Vooral mijn voeten, buik en nek kriebelen. Het is niet alleen fijn om met je vingers gekieteld te worden, maar ook om gekieteld te worden met veren of ander speeltje. Mijn ex-partner oliede me altijd in voor een sessie en in combinatie met olie was het gevoel nog intenser. Maar nu is het niet alleen de kietelfetisj die me opwindt, maar ook deze macht die de dom over me heeft als ik vastgebonden ben. Ik hou er echt van om overgeleverd te zijn aan het vastgebonden zitten aan een bed.

Om in zo'n situatie gekieteld te worden, windt me echt op. Hoe lang kan ik gekieteld blijven worden voordat ik op het einde van mijn krachten ben en het opgeef? Mijn record was 30 minuten meedogenloos kietelen, hoewel ik het eerder niet zolang kon doen, maar moedig volhield. Op een gegeven moment is de lust zo groot dat ik gewoon geneukt wil worden. Het is als een ongelooflijk lang voorspel voor mij met daarna grote finale. Kun je mijn kietelfetisj delen en me geven wat ik zoek?

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!