Ik zou graag mijn BDSM-horizon willen verbreden en met name de volgende dingen leren van een meester die zo ervaren en competent mogelijk is. Ik zou ook creatieve ideeën waarderen voor het martelen van een masochistische slaaf die geen kerker, speciale omgeving of uitrusting nodig heeft. Ik woon in West-Vlaanderen. De verkeersverbinding is goed, dus ik zou niet vies zijn van een sexdate (elkaar persoonlijk leren kennen).

  • Hantering en techniek met zwepen, vooral gevlochten zwepen. Ik heb een goede grip op de negenstaarten. Ik ben onder andere geïnteresseerd in korte zwepen, wandelstokken en enkelstaarten.
  • Touwbondage (Shibari) - Spanking - penismarteling - Lik slavenonderwijs.
  • Alles wat u moet weten over sekspraktijken in ziekenhuizen, vooral hoe u ze veilig kunt gebruiken.

Het gaat mij niet om het delen van een slaaf met mijn meester. Ik ben op zoek naar een ervaren dominante meester met enige maturiteit op de bovengenoemde gebieden en van gedachten te wisselen, lesgeven en trainen. 

Ik ben al een aantal jaren een actieve minnares.

Ik verwacht respectvolle omgangsvormen van een SM-contact, ook tijdens een training. Ik ben geen bottom die getraind wil worden. Ik ben een dominante sadistische vrouw, maar ik kan me gemakkelijk onderwerpen aan een bevoegde autoriteit als het gaat om het leren over BDSM. Dat is precies waar ik naar streef en als er een persoonlijke relatie of enkele vriendschappen uit ontstaan, des te beter. Trouwens, ik ben een gepassioneerde verbale erotiek liefhebber. Jou gedetailleerde uitleg zal mij niet alleen doen blozen als een likkende slavin, maar zal ook een nieuwe kwaliteit van erotische dromen brengen. Als je mijn advertentieprofiel, de fetisjlijst leuk vindt, neem dan vandaag nog contact met me op.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!