Het mooie van plassex is dat het verzoend kan worden met mijn voetfetisj. Soms ga ik in nylonkousen naar het park en dan plas ik gewoon in mijn broek. Het voelt geweldig hoe mijn warme pis dan over mijn voeten loopt, ik voel me elke keer weer anders van opwinding. Hou jij ook van pissen en hou je van voeten? Ik zoek een plasfetisjcontact waarmee ik geile dingen kan doen in het park. Laten we dan afspreken en geil op! Hoe klinkt dat voor jou, ben je in de stemming?

Ik zoek hier mannen die ook van plasspelletjes houden. Ik wil graag een wandeling met je regelen, waarbij we dan op elkaar pissen. Je bent van harte welkom om op mijn tieten en in mijn mond te plassen. Er zijn altijd een paar hoekjes in het park waar je ongestoord kunt zijn. Als je wilt, zou ik graag op je pik pissen, want daar droom ik al heel lang van. Vanzelfsprekend trek ik me ook graag voor je af.

Wees mijn eerste plasfetisjcontact!

Ik wil het hier heel duidelijk stellen: ik ben voorlopig niet op zoek naar geslachtsgemeenschap en ik ontmoet thuis ook geen vreemden. Dit is mijn eerste persoonlijke advertentie en ik ben een beetje nerveus, om eerlijk te zijn. Daarom zoek ik ook een ontmoeting om te gaan wandelen. Ik wil vreemde pis op mijn huid voelen en samen met een meester mijn plasfetisj uitleven. Als je het leuk vindt, kunnen we elkaar vaker ontmoeten en op een dag kunnen we elkaar zeker geil neuken!

Dus nu is het jouw beurt, ik heb mijn vingers al pijnlijk geschreven. Je bent vast in de stemming om een ​​echte piskut met een voetfetisj te ontmoeten. Ik bedoel, anders had je deze plasdating-advertentie zeker niet tot het einde gelezen. Dus als je het goed vindt dat ik me niet laat neuken de eerste keren, maar me alleen laat beplassen, SCHRIJF ME dan NU en we kunnen elkaar snel ergens ontmoeten. Oh, ik heb een auto, dus ik ben mobiel en waar je ook bent sta ik tot uw beschikking en mijn voeten ook!

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!