Het is geen grap, ik zoek een man om op te trappen. Ik heb mijn levende deurmat weggedaan en ben op zoek naar iets nieuws. De oude deurmat was gewoon versleten en in de loop der jaren erg lelijk geworden. Als ik uit de tuin kom, zijn mijn schoenen vies en kan ik het huis niet in. Ik heb een stevige deurmat nodig die mijn schoenen schoon likt. Je gaat stront eten en je gaat ervan genieten, het zijn tenslotte vuil van mijn schoenen. Ik kom bovenop je staan ​​en je zult ervan genieten. Je lippen zullen bloeden en je zult eraan wennen. Ik ben niet een van die dames die hun voeten een beetje op je gezicht leggen, ik gebruik je als deurmat. Net alsof je een normaal model bent, behandel ik je als een gewone kokosmat. Krijg je al een stijve, jij geile duivel?

Als levende deurmat zul je met mij echt lijden.

Mijn laatste SM date wilde meteen het huis binnen, wat ongepast gedrag voor een deurmat. Ik reed hem meteen naar de hel, hij wist niet eens waar zijn plaats was. Je weet dat jouw plek voor mijn deur is, toch? Je moet daar liggen, of de zon nu schijnt, of het regent of sneeuwt. Je hoeft niet van de plek af te wijken, want welke deurmat doet dat? Ik ben vaak in de tuin en loop vaak het huis binnen en elke keer ben jij er voor mij en kan ik samen met jou mijn schoenen poetsen. Uiteraard graaf je met je tong in de diepe groeven van de zolen van de rubberlaarzen. Je gaat de zolen van mijn tuinschoenen likken en als ik wil zuig je ook aan mijn zweterige tenen. Je zult een goede deurmat zijn.

Als ik zin heb, ga ik op je pik staan. Of er bloed of sperma uit zal spuiten valt nog te bezien. Als ik hakken draag, is het sperma meestal rood. Je kunt oud of lelijk zijn. Ik begraaf je voor de deur, laat je pik en gezicht uitsteken en elke keer als ik de tuin in ga, vertrap ik je. Als ik uit het bed kom krijg je echt wat te doen. Eerst test ik gewoon of je goed bent. Als je braaf bent, kun je blijven en een leven als deurmat met mij leiden. Ik zal de hakken van mijn laarzen op je pik steken als je een goede deurmat bent. Ik zal niet preuts tegen je zijn, je bent gewoon mijn deurmat.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!