Ik ben absoluut de meest perverse kut die er rondloopt. Zelfs mijn beste vriend noemt me altijd plasslet omdat urine me gewoon helemaal geil maakt. Als ik alleen maar de geur van mannenpis in mijn neus heb, loopt het kutsap weer langs mijn been, als je begrijpt wat ik bedoel. Geile pissende seks is gewoon mijn wereld. Nu wil ik jullie wat over mezelf vertellen. Tot nu toe heb ik mijn plasfetisj maar één keer met een man beleefd. Het was met mijn ex-vriend. Soms ben ik zo geil en eenzaam dat ik stiekem mannen zie pissen in openbare toiletten. En als ze weg zijn, lik ik het urinoir en stel me voor dat ze in mijn gezicht pissen. Ik ben helemaal bezig met actief en passief pissen , ik sta echt voor alles open. In mijn ogen is de toiletfetisj gewoon het meest opwindende ter wereld.

Lekker pissen tijdens het neuken.

Ik ben niet bepaald onderdanig, maar ik hou er ook wel van om in mijn kont gelikt te worden tijdens seks. Je moet dus al weten wat je wilt en vooral wat je met mij wilt doen. Ik zou graag mijn kut over je gezicht parkeren en dan ongecontroleerd in je mond pissen. Omgekeerd kijk ik er ook naar uit om door jou als levend toilet te worden gebruikt. Wat ik altijd al heb willen proberen is het volgende: ik zou graag in mijn poesje gepist willen worden terwijl ik aan het neuken ben, dat zou hetzelfde zijn als een vaginaspoeling. Ik kan me voorstellen dat dat absoluut geweldig aanvoelt.

Als je uit de omgeving van Antwerpen komt, of me op zijn minst hier zou kunnen bezoeken, neem dan alsjeblieft contact met me op. Helaas heb ik geen auto, maar je zult geen spijt krijgen van de verplaatsing, dat beloof ik je.SCHRIJF MIJ NU en ik zal je bewijzen dat ik echt een perverse plasslet ben! Ik kijk er naar uit om eindelijk seks met je te hebben in een plas van pis. Dus kom op! Ik heb de moed verzameld om hier te adverteren om jou te vinden. Laat me niet zo lang friemelen!

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!