Ik word wild bij het idee om in mijn poesje te laten pissen. We neuken heel lang samen en dan laat ik je komen. Al je sperma komt in mijn kutje terecht en je pik wordt kleiner. Maar je trekt hem er niet uit, je laat hem gewoon in mijn vagina zitten en dan begin je te pissen. Je maakt jezelf echt kwaad in mijn poesje, het is zo erg dat ik overstroom. Dan krijg ik mijn orgasme en wordt je pik weer helemaal stijf. Zelfs met een stijve lul lukt het je nog steeds om in mij te pissen, het is een harde, scherpe straal die mijn baarmoederhals raakt. Je neukt me terwijl je jezelf in mij uitplast en dan begin ik ook te plassen. Ik denk dat dat een heel hete neukbeurt zou zijn, wat denk jij?

Wil niemand echt in mijn poesje pissen?

Jezelf plassen is op de een of andere manier een fijn gevoel, maar zo'n harde stroom in zacht vlees moet wel de kroon op het werk zijn. Ik zou je eerst vullen met een paar liter thee totdat je blaas helemaal vol is en je maag helemaal opgezwollen is. Je zou me echt moeten overspoelen, je zou echt in mijn poesje moeten pissen. Omdat het zo vies is, vind ik het zo heet. De gedachte eraan laat me gewoon niet los, het is nu mijn favoriete fantasie. Helaas kan ik mijn verlangens moeilijk uiten zodra er een man voor me staat, dat kan ik niet. Hoe klinkt dat? "Wil je niet in mijn poesje pissen?" Dat zeg je niet als je pas verliefd bent. Het is passend dat ik het hier vertel, vertel het me niet hier, recht in je gezicht.

Het is gewoon iets dat ik graag zou willen uitproberen. Misschien weet je hoe het is om zulke verlangens te hebben. Ik heb veel van dat soort gekke ideeën in mijn hoofd, misschien vertel ik je er ooit over. Op dit moment gaat het nog maar om één wens: ik wil heel graag in mijn poesje pissen. Als ik ergens een man vind die dat wil doen, zal het waarschijnlijk online zijn. Je bent tenslotte op de een of andere manier hier bij mij terechtgekomen, dus als dat geen succes is. Nu moet je gewoon de moed hebben om de volgende stap te zetten. Schrijf mij een bericht. Jij en ik, dat zou kunnen werken, willen we het niet samen proberen? Om samen een beetje plezier te hebben. Jij mag meedoen, want zonder jou lukt het niet, ik kan niet in mijn eigen kut pissen.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!