Ik ben zo'n onderdanige kleine babe, ik wil door jou verkracht worden bij het verkrachtingsspel. Wie van jullie wil mij speels gebruiken? Verkrachten in rollenspel is echt geil voor mij. Ik ben erg onderdanig en heb een man nodig die voor me zorgt zoals hij dat wil. Je kunt me ook pijn doen en slaan. Ik heb een paar klappen op mijn kont nodig. Mijn kleine kontje schreeuwt om een ​​harde hand. Je kunt met me doen wat je wilt bij het verkrachtingsspel. Ik heb maar een paar kleine limieten, en die bespreken we natuurlijk vooraf, inclusief een stopwoord. Ik wil je graag van tevoren leren kennen en kijken of we bij elkaar passen.

Ik geef niet om je uiterlijk, je moet gewoon op dezelfde golflengte zitten en ik moet je kunnen vertrouwen. Verkracht worden zal ongetwijfeld een misverstand zijn van de kant van velen van jullie. Ik heb echter altijd deze fantasieën gehad om ruw aangeraakt te worden door een of meer mannen. Ik wil vastgebonden, mond gesnoerd en gewoon geneukt worden zoals jij dat wilt. Neem me zoals je wilt

Ik schaam me voor mijn verkrachtingsfantasieën.

Soms heb ik een heel slecht geweten vanwege mijn fantasieën. Ik blijf erover nadenken of het de juiste manier is om mijn onderdanige kant uit te leven. Het is waarschijnlijk moreel verwerpelijk. Ik speelde al heel lang met het idee om een ​​verkrachtingsrollenspel uit te proberen, maar toen gooide ik de gedachte steeds opzij. Maar ik kan het idee van verkracht worden in het spel niet kwijtraken. Ook al zou ik het het heetst vinden als je me zou aanvallen in het park of me daarheen zou brengen, dat is natuurlijk niet realistisch. Het gevaar zou te groot zijn, iemand kijkt ernaar en denkt dat de aanranding echt is. Daarom wil ik het spel privé spelen binnen de vier muren.

Seksueel misbruikt tijdens een rollenspel en het overdragen van verantwoordelijkheid.

Schreeuw tegen me, sla me en neuk me gewoon hard. Ik wil gewoon mezelf loslaten en alle verantwoordelijkheid opgeven tijdens de aanranding als onderdeel van het verkrachtingsspel. Ik denk dat het voor mij de absolute machteloosheid en onderwerping is die de hete kick maken. Het idee om volledig machteloos te zijn en naar goeddunken van de man te worden geneukt, windt me echt op.

Natuurlijk is mijn wens heel bijzonder en ben ik daarom alleen op zoek naar ervaren Doms die verantwoord met deze macht over mij om kunnen gaan. Vooraf kennismaken met elkaar is dus absoluut noodzakelijk. Als je denkt dat je de taak aankunt, neem dan contact op!

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!