Ik hou van haren trekken en geile bondage spelletjes. Mijn heetste fantasie is deze: ik kniel op handen en voeten. Je trekt aan mijn lange haar en neukt me goed. Het is zo'n goed gevoel als je mijn hoofd bij de haren naar achteren trekt en me hard neukt. Maar dat is niet alles, als je me hebt geïnsemineerd, dan mis ik een anaal haakje. Deze geile haak in mijn kont is perfect om mijn lange haar aan vast te maken. Bind het haar aan de konthaak en ik zit gevangen in een geile positie. Vind je dit idee leuk? Ik vind het best spannend en zou blij zijn als ik je een geile suggestie zou geven. Hopelijk vind ik hier een dominante heer die mij vastgebonden met mijn haar wil gebruiken.

Bind me vast met mijn haar.

Ik vind het vastbinden van mijn haar stimulerend. Ik kan het gebruiken om mijn haarfetisj en liefde voor bondage perfect te combineren. Immobiliseren met touwen en boeien is mijn absolute passie. Een touw aan je haar vastmaken of een handdoek in je haar binden en het vervolgens gebruiken om het vast te binden is zowel pijnlijk als geil tegelijk. Ik kan alleen maar draaien en bewegen met pijn en het hele ding windt me echt op.

Dit pijnlijke gevoel en tegelijkertijd het gevoel overgeleverd te zijn is zo leuk. Het windt me op, mijn lichaam beeft. Elke lichaamsbeweging trekt en deze kleine pijn windt me ongelooflijk op. Het is een geile genotspijn die me gek maakt. Op dat moment ben ik in een heel andere wereld en neem ik niets meer om me heen waar. Lichaamsbewustzijn is zeer uitgesproken in deze SM bondage situatie. Ik neem mijn lichaam dan extreem sterk waar en alleen een BDSM-sessie kan dit gevoel bij mij opwekken. Als het ook mijn haar is dat me zo onbeweeglijk maakt, is het voor mij nog geiler.

Je bent op dit moment mijn dominante meester, je hebt alle vrijheid en bind me vast. Een dominante partner die misschien dezelfde haarfetisj heeft als ik zou perfect zijn. Geniet van mijn haargeur, ruik aan mijn haar, voel en trek eraan. Gebruik mijn haar om me te plagen met de aangebrachte trekkracht. Ik wil de gehoorzaamheid voor jou op een heel bijzondere manier ervaren.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!