Ik probeer alles wat ik eet eerst in mijn poesje of kontgat te stoppen. Ik hou van eten in mijn kont en ik word er opgewonden van om het daarna op te eten. Het begon op school, waar ik kauwgomballetjes in mijn kont stak voordat ik naar bed ging. Ik nam ze 's ochtends mee uit en toen iemand het mij op school vroeg, kreeg ze een stukje kauwgom van mij. Ik vond het grappig dat ze iets in hun mond hadden dat in mijn kont zat. Later droeg ik graag iets in mijn kont, dus ik had altijd een paar BiFi's in mijn kont zitten. Ze waren 's avonds erg warm en smaakten erg goed. Ik heb veel eten in mijn kont gehad en daarna werd alles opgegeten. Niemand weet het, behalve ik, dat is jammer. Soms wil ik gewoon zeggen dat ik de boodschappen in mijn kont had.

Eten in mijn kont maakt me echt geil.

Sommige dingen zijn echt smerig, zoals chili of gember. Het verbrandt je kont, het is niet langer feestelijk, groenten zijn beter zolang ze niet te koud zijn. Ik draag elke dag eten in mijn kontgat, elke dag iets anders. Mijn eten is gebaseerd op ingrediënten die ik in mijn kont kan steken, dus ik eet veel maïs, komkommers, eieren en bananen. Misschien is het gewoon mijn verbeelding, maar het smaakt lekkerder als het een tijdje in de kont of het poesje heeft gezeten, dat klopt, nietwaar? Zeg maar, je hebt nog nooit eten in je kont gehad en daarna opgegeten. Voor mij is het ronddragen van fruit in mijn kont zo gewoon dat het voor mij volkomen normaal lijkt. Op dit moment heb ik geroosterde pinda's in mijn poesje, die in een kom gaan en dan op tafel.

Wil je niet eens bij mij komen eten, dan kook ik iets heel speciaals voor je. Luleten is niet mijn enige ondeugd. Ik ben ook met andere dingen bezig. Ik hou van zaad in mijn eten en pis, maar alleen dat van mannen, dus niet dat van mezelf. Vraag me alsjeblieft niet waarom, ik vind het gewoon leuk. Er zitten waarschijnlijk een paar draden in mijn hoofd die los zitten, waardoor ik van dit soort dingen houd. Voedsel opwarmen in de kont terwijl je een gerecht eet dat gemaakt is met warme pis. Voor mij zou dat een absolute ramp zijn, ik zou waarschijnlijk ontploffen van lust. Zullen we wat noedels in je pis koken en die een tijdje in mijn kont stoppen voordat we ze opeten? Ik zou het echt gaaf vinden.

Ik heb ook iets voor jou in petto.

Contacteer mij als je het leuk vindt dat ik eten in mijn kont heb en je zou er graag wat van willen eten. Word je geil als je eten naar mijn kont en poesje ruikt? Ik zeg je, er is niets lekkerder dan eten voorgekookt in je kont. Wanneer kom je langs, dan koken we samen met dingen uit mijn kont en kom jij op mijn bord klaar voordat we alles opeten.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!