Het is niet voor niets dat mijn goede vrienden me liefkozend het klysmakonijntje noemen. Ik hou van daten met een klysma-fetisj, want dat is het hoogste gevoel voor mij. Als iemand me een anale klysma geeft, krijg ik bijna altijd een orgasme. Daarom mogen alleen mensen die van klysma-seks houden, zoals ik, contact met mij opnemen, anders heeft het gewoon geen zin.

Ik woon in Brussel. Maar aangezien ik veel tijd en een auto heb, kom ik ook graag naar jou toe voor hete fetisj afspraak. Maar dan moet het de tijd waard zijn. Als ik bij u mag blijven slapen, of u betaalt mij een kleine hotelkamer, dan kom ik graag bij u langs. Natuurlijk vind ik het ook leuk om anaal en vaginaal geneukt te worden, maar daarvoor moet je me zeker even anaal spoelen. Je kunt mijn kontgat ook wijder maken en dan in mijn kont pissen. Een plasklysma is voor mij altijd een echt hoogtepunt.

Wie wil daten met een klysma-fetisj?

Ik ben slank, 44 jaar oud en nog steeds best knap. Ik ben geen onderdanige slet en ook geen seksslavin. Ik hou van gelijkheid, zelfs in bed. Dus als je denkt dat je een kontklysma kunt missen zonder wraak te nemen, dan snij je jezelf, hehe. Ik wil ook je kont likken en er een slang in doen. Ik wil je rozet doorspoelen zoals je het nog nooit hebt meegemaakt. Het maakt mij niet uit of je al ervaring hebt met klysma-seks of niet, want ik zal je graag voorzichtig kennis laten maken met deze hete fetisj. Dat is helemaal geen probleem.

Nu weet ik echt niet wat ik nog meer over mezelf moet schrijven. Ik zou zeggen dat jij nu aan de beurt bent. schrijf een beetje over uzelf en uw voorkeuren. Stuur me gerust een paar foto's van je kontgat terwijl je jezelf een klysma geeft. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar ik zou er heel blij mee zijn. En laten we dan eindelijk een afspraak maken voor een klysma-fetisj . Ik kijk er erg naar uit om bij je binnen te lopen!

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!