Er zijn dagen waarop ik gewoon veel pijn nodig heb, waarop ik wil dat iemand mij pijn doet. De hebzucht naar pijn, het komt en gaat met mij mee, het is niet te beheersen. Als de dag komt dat ik veel pijn nodig heb, zal die er al eerder zijn. Ik heb veel slijm in mijn slipje en mijn tepels doen pijn. Dan weet ik dat het moet, ik moet mij weer laten martelen. Ik geef de voorkeur aan pijn in het poesje, met gewichten op de schaamlippen, of met naalden in de clitoris. Zo plotseling als het komt, verdwijnt het plezier in de pijn net zo snel, en dan heb ik een paar dagen rust en stilte. Het is zeker de lust die mij drijft om toe te staan ​​dat mij pijn wordt aangedaan. Het groeit in mij totdat het bijna ondraaglijk wordt. En dan moet het gewoon zo zijn, dan heb ik de pijn nodig.

Ben je klaar om mij echt hete pijn toe te brengen?

Het is niet moeilijk om een ​​man te vinden die gewoon met mij wil neuken. Maar niet iedere man kan mij veel pijn doen. Niet iedereen is sowieso in staat om dit een vrouw aan te doen, ook al is de pijn uit lust. Natuurlijk schreeuw ik, de klemmen op mijn schaamlippen doen veel pijn, sommige mannen worden helemaal bleek en stoppen als de tranen uit mij stromen. Het vergt kracht, ook van het hoofd, dat moet je kunnen. Het is niet elke dag, meestal ben ik redelijk verstandig. Alleen heb ik het soms zo hard nodig dat ik gek word als ik het niet krijg. Kun je me niet een beetje martelen, daar beneden in de vagina, waar veel pijn is en niet alleen maar pijn?

Het is zo'n zoete, geile pijn als de klemmen zich aan mijn schaamlippen hechten, het gaat door mijn hele lichaam en ik krijg het erg warm. Dan komt de lust in mij naar boven, wordt mijn vagina nat en soms druppelt het zelfs. Als je dan aan mijn tepels trekt of je duim zo ruw mogelijk in mijn kontgat drukt, dan ben ik echt blij. Je hoeft niets meer te zeggen, we begrijpen elkaar zonder woorden en terwijl ik geniet van extreem hete pijn, kun je me neuken. Neem contact op als je mij pijn wilt doen en dan met mij naar bed wilt.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!