Balmarteling is mijn specialiteit, geen enkele meesteres knijpt zo hard in je ballen als ik. Ik ben een perverse vrouw uit Antwerpen en op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik zal je testikels verpletteren, ik zal je echt pijn doen totdat het sperma uit je mond sijpelt. Ben je ooit rood klaargekomen? Dat kan gebeuren als ik in je ballen knijp, soms komt er niet alleen sperma maar ook een hete stroom bloed uit je lul, dat betekent voor mij dat ik mijn werk goed heb gedaan. Kun jij eindeloze pijn verdragen? Ik denk het niet, maar we zijn welkom om het te proberen. Omdat ik een perverse vrouw ben, geniet ik het meest van testikel marteling, hoewel ik nog genoeg andere pijnlijke dingen voor je in petto heb.

Als je hete ballen hebt die lekker dik in je scrotum zitten en je niet te hard schreeuwt tijdens de testikel marteling, dan beloon ik je met plas uit mijn kutje. Ik ben extreem verslaafd aan pissen, ik doe mijn dingetje graag in de mond van een man die het vervolgens gretig doorslikt.

Testikel marteling in Antwerpen.

Neuken is dat niet! Ik ben veel te dominant om een ​​slaaf als jij zijn stinkende pik in mijn goddelijke lichaam te laten steken, maar als je wilt, kun je op mijn voeten klaarkomen. Het is in ieder geval de vraag of je een stijve krijgt als ik je testikels in mijn handen heb. We zullen zien of er überhaupt iets uit komt. Kun jij überhaupt omgaan met een meesteres als ik, kun jij omgaan met het feit dat ik een extreem perverse vrouw ben? Het woord “dominantie” is voor mij uitgevonden en als je in het woordenboek kijkt onder testikel marteling, zul je een foto van mij vinden. Ik ben slecht en gemeen, ik ben precies wat je nodig hebt.

Ik ruk je ballen eraf.

Ben jij een geile slaaf? Loop jij voortdurend met een stijve rond en druppelt deze voortdurend uit het gaatje in je eikel? Ik zal dat uit je halen. Na de marteling van je testikels, zul je je verlangen verliezen. Je zult alleen maar aan pijn denken en dat nog vele dagen na de testismarteling. Je kunt geen watje zijn als je je aan mij wilt onderwerpen. Ik neem alleen ervaren extreme slaven mee, ik kan er niet tegen als volwassen mannen beginnen te huilen en om genade smeken. Omdat je van mij geen genade zult krijgen, zal degene die testikelmarteling beveelt, er een krijgen zolang het mij behaagt en dat kan enige tijd duren.

Bizarre spelletjes met je penis.

Nu kun je je vingers van je pik halen, het toetsenbord pakken, hier mij antwoorden. Maar netjes, hoor je? Maak me niet boos met wat je schrijft, anders zal ik je zoeken en vinden, en dan wordt het echt lelijk.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!