Hallo daar aan de andere kant van de lijn, ik bied plassex met mij aan die je niet zult vergeten. Ik ben een van nature geil persoon die het graag doet met extreem harige mannen. Alleen mannen die niet geschoren zijn, gewoon natuurlijk naakt als je begrijpt wat ik bedoel. Een plas date met mij moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Ik blijf er gewoon bij. Vind het zo geil om mijn pis en ook de jouwe te drinken. Zou oneindig gezond moeten zijn.

Heb je plassex al eens geprobeerd? Ben je misschien een beginner op dit gebied? Dan ben ik heel blij je kennis te kunnen laten maken met de natte wereld van urine. De wereld van plasfans, geloof me, je zult het daar leuk vinden. Trouwens, ik ben 35 en nodig je uit voor een wijntje en een golden shower, zoals ze zeggen. Lijkt dat jou iets? schrijf me dan gewoon.

Ik slik alles, pis en sperma.

Je kunt me alles geven wat je te bieden hebt. Ik zal je pis en sperma met veel plezier drinken. Ik wil je toilet zijn, ik wil je laten zien hoe geil ik kan zijn als ik begin. Laten we samen een avondje vieze spelletjes spelen. Gewoon mekaar lekker verkennen, misschien bij jou of bij mij, het maakt niet uit. Trouwens, ik woon in Vlaams-Brabant en ik zal blij zijn als ik hier een plas fetisjpartner vind.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!