Ik ben op zoek naar jonge fetisj-kennissen. Ik wil de schoonheid van een vriendschap combineren met het plezier van een seksuele relatie en ons liefdesleven trakteren op een erotische toevoeging. Het zou daarom handig zijn als je een onderdanige man bent uit Limburg. Als alternatief en vanwege het gebrek aan mogelijkheden, moet u ook bereid zijn om ons te bezoeken. Niet meteen natuurlijk, maar later na een oprecht contact. Zoals eerder vermeld, ben ik op zoek naar een speelkameraadje, iemand die mijn voorkeuren en interesses deelt en vooral iemand die we kunnen ontmoeten en dingen samen kunnen doen.

Verlang je naar aandacht, begrip en genegenheid?

Verlang je naar dominant leiderschap met lof, maar ook met straf, pijn en volledige onderwerping. Wil je onvergetelijke sex met diepgang en gevoel beleven? Dan ben jij precies de man, het speelkameraadje en misschien wel mijn nieuwe vriend die ik zoek. Je beleeft een heel bijzondere fetisj relatie en geniet samen met al je zintuigen van onze avonden.

Ik zoek geen natuurminnende, masochistische slaaf of hoer, maar een iets jongere metgezel uit Limburg. Het maakt mij dus niet uit of je nog maar een beginner bent in de SM-fetisjwereld of al jaren in de scene zit en al praktijkervaring hebt. Als je bereid bent mijn verlangen te delen, mijn onvoorwaardelijk met toewijding te dienen en mij de controle over je lichaam te laten overnemen, neem dan contact op via de contactpagina.

Biseksualiteit zou geen vreemd woord voor je moeten zijn!

Evenzo zou je enthousiast moeten zijn om grenzen te verkennen en te verleggen. Mijn voorkeuren vind je hier in het profiel, meer details kun je natuurlijk altijd opvragen via een privé bericht. Schrijf me maar en misschien leren we elkaar snel kennen. Wees niet verlegen, neem contact op.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!