Ik ben je militaire meesteres en bied je een uniform rollenspel aan. Het is niet voor mietjes, dus neem alleen contact op als je denkt dat je een SM militaire sessie aankan. De militaire spelen zijn erg streng zoals ze zouden moeten zijn.

Hoe werkt zo'n militaire SM-opleiding?

Eerst is er een screening, hier bepaal ik of je het waard bent om door mij opgevoed te worden. Na een succesvolle screening ben jij mijn rekruut en ben ik je echte militaire minnares in uniform en kan de keiharde SM slaventraining beginnen. Vrienden van een harde opvoeding die een strenge hand, een harde toon en een uniform fetisj hebben, moeten hier verder lezen.

Ik ben jouw SM instructeur en zal je vanaf het begin duidelijk maken dat discipline en orde bij mij primeren. Als je met mij wilt genieten van een militaire fetisjtraining, zul je mijn oefeningen voelen. Er is hier gehoorzaamheid, discipline en orde. Omdat het een SM-oefening is, combineer ik militaire oefening met sadistische elementen van de sadomaso-wereld. Ik ben hard en gemeen. Als het werk niet precies volgens mijn instructies wordt gedaan, zullen de slaven worden gestraft. Ik gebruik graag nog hardere oefeningen, lijfstraffen en gevangenisstraf.

Als rekruut woon je natuurlijk bij mij in de buurt tijdens je fetisj rekruteringstraining. Ik heb kamers waar mijn rekruten mogen wonen. Uiteraard moeten de kamers schoon worden gehouden. Daar wacht je geen SM-vakantie, maar een stoere Sadomaso-kazerne. Het kan natuurlijk ook tot kamerarrest komen. Dit zijn echter allemaal details die we tijdens het screening bespreken.

Wil je samen met je instructeur aan je kazernedienst beginnen? Neem dan contact met mij op!

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!