Ik ben je dominatrix en ik zal in je ballen knijpen. Mijn handen zijn soms zacht en soms hard, ze zullen je testikels kwellen en je naar een andere dimensie leiden. Eerst krab ik ze voor je, tussendoor zitten er een of twee klappen bij op je teelballen. Ze zijn nog steeds zachtaardig, extreem geil voor mij en een beetje charmant voor jou. Mijn testikelklappen worden sterker, veeleisender en het wordt steeds moeilijker voor je om ze te verduren. Ik trek eraan, speel ermee, soms zacht en soms veeleisend. Tussendoor las ik een pauze in, laat ik je kijken terwijl ik mezelf streel. Dan worden mijn seksspeeltjes gebruikt. Zweepslagen op de blote testikels? Het zal niet te extreem zijn voor mij, maar je testikels zullen eronder lijden.

Durf jij je teelbalbehandeling bij mij te krijgen, neem dan contact met mij op. Ik ben je minnares en ik zal je een intieme behandeling geven van je zachte delen. Maar het gaat mij niet alleen om de pijn. Zelf vind ik het ontzettend gaaf als ik je domineer en je pijn op je gezicht kan lezen. Toch zijn er ook herstelfasen tussenin. Als de lust me overwint, gebruik ik je ook als seksspeeltje. We bespreken onze dominatrix sessie vooraf zodat we allebei onze voorkeuren kunnen uitleven.

Ik woon in Oost-Vlaanderen en natuurlijk bezoek je me in mijn slavenkelder. Elke verplaatsing is het waard om uren met mij door te brengen. Toch geef ik de voorkeur aan fetisjpartners uit Oost-Vlaanderen en omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar regelmatig ontmoeten en onze fetisjrelatie versterken.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!