Natuurlijk heb ik de kindertijd al lang achter mij gelaten, maar ik draag nog steeds graag luiers en zuig op een fopspeen. Ik ben een volwassen baby en word graag verschoond. Als ik ook geneukt wordt, is het nog leuker. Je kunt proberen de speen in mijn mond te vervangen door je pik, ik vind beide erg lekker. Als volwassen baby lig ik graag in bed met luiers aan, heb ik het speelgoed van mijn kinderen om me heen verspreid en drink ik mijn melk uit de fles. Als mijn luier vol is, voel ik me niet ongemakkelijk, het is zo warm en geeft me een comfortabel gevoel. Maar het heeft allemaal geen zin, zo nu en dan moet ik me weer verversen en dat zou je kunnen doen. En iemand moet mijn temperatuur opnemen en de zetpillen in mijn billen doen, dat kan ik nog niet alleen.

Wilt u voor een sexy volwassen baby zorgen?

Het beste aan een volwassen baby zijn, is dat je hem gewoon los kunt laten en je er geen zorgen over hoeft te maken. Ik hoef niets te kunnen, ik moet er gewoon zijn en iedereen houdt echt van mij. Ik hoef ook niet verstandig te zijn, want niemand verwacht dat van een baby, ik kan doen wat ik wil. Het geheel geeft mij een gevoel van veiligheid, maar er komt ook geilheid bij kijken. Als je mijn luiers verschoont, zie je mijn kak en dat maakt me een beetje geil. Je veegt mijn billen af, poedert me en als je niet oppast, plas ik recht in je gezicht. Zo gaat het nu eenmaal met baby's, je kunt het ze gewoon niet kwalijk nemen. Als jij mijn luier verschoond hebt, voel ik mij heel op mijn gemak, dan kan ik iets nieuws in de luier doen, en dan ben jij zeker ook blij.

Wil je mij bezoeken, kleine, lieve, brunette volwassen baby? Ik nodig je uit in mijn kinderkamer en laat je ook met mijn speelgoed spelen. Er zijn ook dingen die vreselijk rammelen en die je in je onderbuik kunt steken. Je zult zien dat het leuk is om de tijd te doden. Laten we op fetisj date gaan en knuffelen. Ik heb zelf geen plasmannetje, je zou de jouwe kunnen laten zien, ik ben benieuwd. Lullen zien er grappig uit en soms smaken ze ook heerlijk. U kunt nu contact met mij opnemen en heel intieme dingen schrijven waarvan je niet wilt dat iedereen ze leest. Triest genoeg dat ik je als volwassen baby dit nog moet uitleggen.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!