Ik ben dol op tepelmarteling en tepelbehandelingen. Ik ben op zoek naar een partner met wie ik hete fetisjseks kan ervaren. Mijn tepels moeten extreem worden gemarteld. Ik heb al enige ervaring op het gebied van tepelbehandelingen, maar ik mis al een tijdje de juiste fetisjpartner. Op den duur wil je de tepelspelletjes niet altijd alleen doen en seks hebben met ervaren meesters. Ik vind het leuk als je me plaagt, als je me zelfs martelt en me tot het uiterste drijft. Ik geef er de voorkeur aan om mijn tepels ter beschikking te stellen.

Je kunt met mijn tepels spelen, eraan trekken en erin knijpen. Ik vind het ook leuk als je er gewichten aan hangt en zelfs borstspelden zou iets voor mij zijn. Wasknijpers, tepelklemmen en ook kaarsvet moeten altijd worden opgenomen in tepelmarteling. Ik hou van de geile pijn die optreedt bij het losmaken van de klemmen. Als ik een orgasme krijg terwijl mijn tepels pijn doen, kan ik in extase raken.

Het is zo'n ontzettend gaaf gevoel om deze pijn in de tepels te ervaren. Ik hou van SM-behandelingen en hou vooral van de tepelmarteling. Mijn tepels zijn lekker lang en perfect om aan te knabbelen, te trekken en te martelen. Ik kijk uit naar je bericht en ik denk dat we samen met sympathie geile SM-sessies zullen beleven. Je moet dominant zijn en ervaring hebben met SM. Het zou geweldig zijn als je uit de omgeving van Oost-Vlaanderen komt, maar dat is geen must.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!