Ik ben op zoek naar een meester, ik ben blij om je onderdanige slavin te zijn in bondagespellen. Als je dan nog een anale haak in mijn kont gebruikt en ik ben ermee vastgebonden over mijn rug tot aan mijn nek, dat is het toppunt voor mij. Ik ben geïmmobiliseerd en vastgebonden met behulp van de anale haak. Welke ervaren meester kan mij als slavin gebruiken? Als onderdanige bondageslet vind ik het ook heerlijk om helemaal vastgebonden te zijn. Ik ben begonnen met zachte bondage, maar nu hou ik er ook van om extreem vastgebonden te zijn. Voeg seksspeeltjes toe in combinatie met kettingen en touwen dat vind ik opwindend.

Met een touw wil ik van top tot teen volledig onbeweeglijk gemaakt worden. Ik kniel op handen en voeten, ben ingepakt en strek mijn kont naar je toe. Wat wil je er nu mee doen? Heb je ooit een anaalhaak gebruikt bij je slavin? Ik hou ervan om deze trekkracht op mijn kontgat te voelen. Bij elke beweging trekt een beetje. Ik ben een geile slavin die vastgebonden wil worden om naar believen gebruikt te worden. Mijn anale haak is direct verbonden met mijn gebonden handen over mijn rug en dan op mijn nek. Ik hou van deze positie.

Je vraagt ​​je misschien af waarom ik de anale haak zo opwindend vind? Het is niet alleen een seksspeeltje voor mij, en het gaat niet alleen om het inbrengen. Je zou hiervoor ook een anaal plug kunnen gebruiken. Het zit er allemaal omheen en wat je ermee kunt doen. Het inbrengen van de anale haak is echt geweldig. De koele staal en het balletje aan de haak, die dan in de kont voelbaar zijn, zijn erg geil.

Ik vind de combinatie van een anaalhaak en metalen ketting ook erg gaaf. Het koele roestvrij staal op mijn lichaam geeft me altijd een tintelend gevoel van opwinding. Als de ketting dan aan de anale haak wordt gehaakt, kan ik ontploffen van lust. Het is niet alleen dit pure gevoel dat ik in mijn billen kan voelen, de opwinding gebeurt echt in mijn hoofd. Afhankelijk van hoe strak de haak aan de ketting is bevestigd, wordt de trekkracht in mijn kontje groter en wordt de pijn steeds heviger.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!