Als je nog nooit een RimJob hebt gekregen, wordt het tijd. Omdat rimmen niet alleen het vrijen intiemer maakt, zul je ook genieten van de stimulatie. In onze rimming gids vind je de belangrijkste feiten over het onderwerp RimJob.

Hoe werkt de RimJob?

Rimmen is een onderdeel van orale seks. De anus wordt gestimuleerd met de lippen en de tong. Er zijn twee soorten stimulatie met de RimJob:

 - Oppervlakkig: De anus wordt gestreeld en gelikt met de tong. De ruwe tong stimuleert perfect de vele zenuwuiteinden op de anus.
 - Door penetratie: De tong kan ook anaal tot aan het perineum doordringen. Dit zorgt voor een nog beter gevoel, want de tong is warm en vochtig.

Voordat je zelfs maar met de RimJob begint, moet eerst het achterste deel worden geschoren. Dan is het niet alleen comfortabeler voor de rimmer. De andere persoon voelt het rimmen ook veel intenser. Het is ook veel hygiënischer.

Een anale spoeling moet kort voor de rimjob worden gedaan. Het onderste deel van de kont vouw moet ook volledig worden schoongemaakt met zeep in de douche. Er zijn dus geen onaangename geuren bij het rimmen later en Mr. Brown laat zich ook niet zien. Dit is belangrijk omdat velen het rimmen ongemakkelijk vinden vanwege het idee om de ontlasting met hun tong aan te raken. Dankzij een grondige anale douche wordt dit risico aanzienlijk verminderd.

Rimming posities.

Bij het rimmen moeten beide partners zich in een comfortabele positie bevinden. Alle posities waarin de billen van de passieve persoon naar boven gestrekt zijn, zijn optimaal. Dit werkt bijvoorbeeld goed in de doggystyle-houding.

Analingus uitvoeren.

Allereerst kun je beginnen met kontmassages. Dit is een veelvoorkomend voorspel, je hoeft niet meteen met de deur het huis in te vallen. Je kunt de billen strelen, lichtjes verwennen met je tong, kussen of zachtjes op de huid knabbelen. Allerlei liefkozingen zijn hier mogelijk. Daarna lik je van het stuitje tot aan de anus en kun je beginnen met rimmen.

U kunt nu met wisselende druk aan het kontgat werken. Laat de natte tong steeds weer met verschillende drukken over de anus glijden. Als je partner het leuk vindt, kun je ook anale penetratie via de tong proberen. Door het hoge vochtgehalte in de tong is er bij het rimmen geen glijgel nodig. Druk de punt van de tong lichtjes op het bilgat en duw het ritmisch lichtjes in het gat, keer op keer. Als je partner zich ontspant, kun je je tong gebruiken om anaal te penetreren. Velen houden erg van dit gevoel.

Omdat je tijdens de RimJob de meeste tijd je handen niet gebruikt, kun je ook je vingers gebruiken om je partner seksueel te stimuleren. Bij mannen kun je de prostaat van buitenaf masseren door zachtjes op het gebied tussen het scrotum en de anus te drukken. Als je partner opgewonden is, voel je op dit punt beweging. Dan meldt de prostaat zich hier.

Als je klaar bent met je rimjob, is je partner meestal niet alleen opgewonden, maar zijn anus is ook ontspannen en licht gestrekt. Dit is het perfecte startpunt voor anale geslachtsgemeenschap. Om dit te doen, moet de anus iets verder worden uitgerekt. Hiervoor heb je nu een beetje anaal glijmiddel nodig, omdat het speeksel op de tong te snel uitdroogt. Duw dan bijvoorbeeld een anale buttplug in en na een paar minuten kun je genieten van anale seks als je daar zin in hebt.

Rimmen en sm.

Rimmen wordt ook vaak geïntegreerd in dominantiespellen in SM. De onderdanige partner wordt aangemoedigd om de dominante persoon te rimmen. Dit wordt vaak gecombineerd met de praktijk van "facesitting". Om dit te doen, gaat de meester op het gezicht van de onderdanige zitten, zodat hij het rimmen niet kan vermijden. Dit "gedwongen kontlikken" wordt vaak uitgevoerd als een consensuele straf in een SM-sessie.

RimJob-tips.

Als je meer op je gemak bent met een RimJob met een andere smaak, kun je ook een smeermiddel met een andere smaak gebruiken. Als alternatief kunt u ook voedsel gebruiken. Ze mogen echter in geen geval zuren bevatten (dus geen fruit). Deze doen veel pijn aan de anus. Honing, crème om te sprayen of een chocoladecrème zijn bijvoorbeeld goed geschikt, hoewel deze laatste door de kleur lelijke associaties kunnen veroorzaken.

Veel mensen maken zich vaak zorgen omdat de kont meestal als "onrein" wordt beschouwd, zodat je hem niet wilt likken. Als direct likken aan de anus walging opwekt, kun je ook een speen gebruiken. Dit is een dun latex doekje dat voor de RimJob eenvoudig op de anus wordt geplaatst. Hier moet echter glijmiddel worden gebruikt, omdat de natte tong de anus niet langer van vocht voorziet. Het alternatief is een grondige anale douche die de anus goed reinigt voor een "tong neuk".

Na het rimmen, als de likkende persoon, moet je je mond spoelen voordat je verder gaat. Gebruik gewoon mondwater.

Rimmens kan zowel bij mannen als bij vrouwen worden uitgevoerd. Alleen een extra prostaatmassage is voor vrouwen niet mogelijk. Tegelijkertijd kan ook de vulva gestimuleerd worden.

Hopelijk heeft de RimJob-gids je geholpen om je seksfantasieën snel in daden om te zetten. 

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!