Mijn kutpomp werd wat te oud, dus heb ik een betere gekocht, eentje met nog meer kracht. Ik ben echt geil en wil dit ding met je uitproberen.

Ik heb een hete nieuwe kutpomp.

Ik heb de rand van mijn nieuwe kutpomp al even gelikt, ik ben zo opgewonden, maar ik blijf standvastig totdat we elkaar ontmoeten. Je moet niet overdrijven met de hete vacuümpomp, dat is zeker niet goed voor mijn kutje. Hete spelletjes met de kutpomp. Maar ik vind het echt leuk als mijn schaamlippen lekker mollig zijn, helemaal opgepompt en dik. Het is zo'n geweldig gevoel, mijn vagina wordt heel goed doorbloed na gebruik van de kutpomp, het is echt leuk om hem aan te raken.

Ik heb een heel groot poesje en het is echt moeilijk om er zelfs maar mijn vinger in te steken. Ik ben een alleenstaande vrouw in mijn beste jaren, kom uit Limburg en zoek mijn geluk hier. Omdat ik geen kinderen heb, ziet mijn poesje er geweldig uit en is het fantastisch strak, zelfs als het niet is gepompt. Oh man, schiet alsjeblieft op, mijn vingers jeuken om de kutpomp te gebruiken, ik heb al een hele tijd geen dikke schaamlippen meer gehad. Ik heb nog een verrassing voor je, ik heb ook een peilstok gekocht. Eerst pompen we mijn vagina lekker op en dan geleid jij het stokje heel voorzichtig in mijn plasgaatje, oké?

De kutpomp werkt ook op het anusgat.

Je zult dit niet geloven, maar ik maak geen grapje. Je kunt de poespomp ook voor de kont gebruiken, dat is misschien wel cool. Dan hangt je hele anus als een grote, zachte bloem. Een heerlijk gevoel, wij kunnen het ook voor jou uitproberen als je wilt. Laten we samen een pauze nemen van het leven en samen wat hete shit doen met de poespomp. We pompen wat we kunnen pompen, misschien zelfs mijn tieten. Het zou geweldig zijn als u een penispomp meeneemt, of we kunnen er samen één kopen. Dan pomp ik je lul op tot hij groot en dik is, we pompen mijn poesje op tot zij lekker mollig is en dan proberen we de liefde te bedrijven, ik denk dat het op de een of andere manier wel zal werken. En we mogen mijn kontgat niet vergeten, kijk eens hoe heerlijk het eruit ziet. Mijn anus is zo mooi, hij riekt echt als ik mijn vinger erin duw. Je zult dit allemaal zelf zien als we elkaar ontmoeten, ik wil je niet laten watertanden.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!