Eindelijk 18 en dus eindelijk oud genoeg om mee te doen aan online daten. Ik heb BDSM dates vaak bekeken, maar mocht niet meedoen omdat ik nog niet oud genoeg was. Ik zou heel graag een trio willen hebben, het liefst met een ouder stel, maar niet ouder dan 40. Mijn vriend is pas 17, hij mag nog niet, maar ik kan nu alles doen wat ik wil. Ik hou van manga en ik heb geweldige maskers die ik graag draag tijdens seks. Dat windt mijn vriend helemaal niet op, hij vindt mij volkomen stom. Ik ga gewoon op zoek naar een man die het leuk vindt, die zijn er zeker. Vrouwen met een bizarre fetish kunnen hier een sexdate krijgen, dus mijn maskergewoonte is echt het minste kwaad. Zoveel ervaring heb ik nog niet. Ik weet wat seks is en ik wil nu leren neuken.

Nu ik meerderjarig ben, wil ik alles leren kennen, zelfs de echt bizarre dingen. Nu kan niemand mij iets doen, en jij ook niet als je met mij neukt. Ik heb eerder met meiden gezoend, maar nog nooit met een stel. Ik ben pas een jaar geleden ontmaagd en mijn kont ook, maar dat is nog niet eens zo lang geleden. Nu heb ik er natuurlijk echt zin in. Als ik doorlees waar de anderen naar op zoek zijn, ben ik een echte beginneling als het om seks gaat. Maar iedereen begint klein en ik probeer snel te leren. Eindelijk 18 en ik kan doen wat ik wil, dat voelt zo goed. Omdat ik nog bij mijn ouders woon, zijn afspraken bij mij nogal lastig, dus kom ik liever bij je langs. Anders leid dit alleen maar tot domme vragen.

Wil nu seks hebben met mijn maskers op.

Helaas heeft mijn vriend geen grote lul, en dat is meestal geen slechte zaak. Alleen heb ik soms echt zin in grote lullen, als ik zin heb in een dikke eikel. Grote lullen maken me geil, ze hoeven niet mooi te zijn. Eerlijk gezegd vind ik de lelijke lullen sowieso veel leuker, ik vind het leuk als de eikel abnormaal groot is. Ik dacht bij mezelf, nu je eindelijk 18 bent, kun je zoeken naar wat je maar wilt. En dat is wat ik nu doe. Ik wil het met drieën doen, ik wil seks in de buitenlucht, ik wil grote pikken in mijn kont voelen en ik wil weten waar het plassen over gaat. Het zijn geen grote wensen, ze moeten haalbaar zijn. We hebben ooit een video gemaakt terwijl we aan het neuken waren en ik zag hoe stom ik eruitzag toen ik een orgasme kreeg.

Omdat ik zo'n stom gezicht trek als ik neuk, draag ik daarom graag maskers tijdens het neuken, zodat je mijn grimassen niet kunt zien en ik er altijd sexy uitzie. Eindelijk 18 jaar oud. Nog een tiener, maar ook al een vrouw. Wat moet ik er nu mee doen? Ik denk dat ik van mijn hervonden vrijheid zal genieten met volwassen mannen en vrouwen.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!