Eerlijk gezegd weet ik niet eens of er überhaupt plas en poepseks liefhebbers zijn in Oost-Vlaanderen. Soms heb ik het gevoel dat ik de enige vrouw ben met een toiletseksfetisj van heinde en verre. Ik bedoel, in de bar op de hoek praat je natuurlijk niet eens over hoe geweldig je op iemands buik zou poepen. Maar op de een of andere manier moet het mogelijk zijn om andere toiletseksfetisj liefhebbers te vinden.

Het was meer toeval dat ik vandaag tijdens het surfen op het internet deze extreme datingsite tegenkwam. Dus ik dacht ik probeer mijn geluk en plaats hier een advertentie. Het kost niets en in het ergste geval neemt niemand contact met mij op. Dat ben ik al gewend. Andere mensen moeten beslissen of ik er goed uitzie of niet. Al met al ben ik zeer tevreden met mezelf en ben in harmonie met mezelf. Ik masturbeer graag voor de spiegel en ik vind het heerlijk om pis en poepend bekeken te worden. Maar helaas heb ik nooit de kans gehad om mijn poepfetisj samen met een man uit te leven. Ik ben het gewoon beu om altijd mijn eigen poep in mijn mond te hebben, nu is het jouw beurt!

Laten we een poepfetisj date regelen.

Misschien vinden we hier een paar gelijkgestemden en zetten we samen zoiets op als een poepseksscène. Ik zou heel graag regelmatig seks ontmoetingen willen hebben met poep en plasseks en het kan niet zo zijn dat ik de enige ben die er zo op gefixeerd is. Neem alsjeblieft contact op als je zin hebt in stinkende toilet neukbeurten.

Nu wil ik je iets over mezelf vertellen. Je kent mijn fetisj al. Ik ben 30 jaar oud.  Neem contact met me op zodat we hopelijk snel een neukdate kunnen regelen . Ik vind het leuk om op elkaar te pissen, op jou lul en op mijn tieten te laten poepen. Ik hou ook van kontneuken, dus kom langs en we zullen samen wat stoom afblazen.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!