Geile dame schrijft hier met veel ongebruikelijke fetisjfantasieën. Ik ben op zoek naar gepassioneerde erotische contacten uit Brussel die geïnteresseerd zijn in privé sex afspraken. Het geheel wordt gerealiseerd door gemeenschappelijke fetisjvoorkeuren zonder taboes uit te leven. Je kunt zien wat mijn interesses zijn in de lijst met fetisjen. Als de chemie goed is kun je veel plezier hebben met een ervaren vrouw als ik. Ik sta open voor discrete erotische contacten en sta bekend als extreem experimenteel. Als u een geïmproviseerd sexcontact in gedachten heeft, hoop dan niet te hoog. Als je geen aantrekkelijke profielfoto (geen profieltekst) in erotische advertentie hebt en last hebt van overmoed, zijn je kansen klein.

Hier zijn enkele fetisjen die ik leuk vind: Zweepslagen - vrij zacht (passief); straf (zacht); openbare seks, borst erotiek, anaal strekken, ontvoering (nooit geprobeerd als fetisjdame), Wekken & Ontkennen, fixatie, heteronomie (ik volg graag aanwijzingen in een seksbijeenkomst), slavernij;, kokhalzen (passief), korset (verliefd op sexy corsages), kooien, gedwongen feminisering, privéfetisjcontacten voor deepthroats, orale seks, orgasme controle, erotisch rollenspel.

Het zou voor mij kunnen (afhankelijk van mijn sympathie): Gezamenlijke activiteiten in Brussel, een gezellige avond, eventueel eindigend met een hartstochtelijke fetisj-ontmoeting. Intense erotische contacten waarmee een privé foto-uitwisseling mogelijk/gewenst is, hebben de voorkeur.

De sectie »BDSM« biedt waarschijnlijk de grootste variatie op erotisch gebied

Misschien vindt u in dergelijke chats/gesprekken de juiste vrouw met wie u uw fetisjvoorkeuren in reële termen kunt delen. Ik ben een permanent geile, volwassen dame, vrijgezel, nudist, meerdere keren intiem, gepiercet, bij mannen ben ik graag onderdanig op seksueel gebied. Ik zoek erotische contacten voor plezier, seks en avontuur. Ik zou ook geïnteresseerd zijn in een discrete nudistenpartner uit Brussel. Ik ben beschikbaar voor leerfetisj inclusief film- en fotoshoots, graag als onderdanige rol op SM gebied.

Op zoek naar een metgezel om een ​​fetisjfeest bij te wonen

Er geldt een strikte dresscode. Dat kan latex, lak en leer zijn, travestie, lingerie, bretels, billenkoekspeeltjes of wat je maar kunt bedenken. Durf, want anderen die mijn erotische advertenties lezen, zullen hetzelfde doen. Alleen naar binnen gaan zou een hopeloze zaak zijn! Wat vanzelfsprekend zou moeten zijn voor discrete fetisjcontacten: nee is nee! Ongewenste avances en ander respectloos gedrag jegens de vrouwen wordt niet getolereerd. Dit betekent ook dat erotische foto's en opnames van welke aard dan ook (ook selfies) niet zijn toegestaan.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!