Facesitting is iets dat je waarschijnlijk verder kent dan BDSM. Een vrouw die het gezicht van de man als stoel neemt terwijl hij haar oraal plezier geeft. Een praktijk die velen als erotisch voorspel kunnen zien en genieten. Ook voor de meeste mannen is het waarschijnlijk een van de leukste manieren om een ​​vrouw te verwennen.

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe deze in wezen mooie activiteit past in de donkere kant van erotiek. Stel je voor, als man is het je enige verantwoordelijkheid om de vrouw te verwennen. In plaats van wraak te nemen, wordt u vernederd en mogelijk kuis gehouden. In dit geval kan face-sitting een zekere kwelling vertegenwoordigen voor de onderdanige, menselijke stoel.

Bij koninginnen moet de man goed likken.

Zoals de term koninginnen suggereert, behandelt de man de vrouw als zijn koningin: zij in de dominante rol en hij als ondergeschikte, haar gehoorzame ondergeschikte. Zoals je waarschijnlijk weet, gaat BDSM over sekspraktijken die niet op gelijke voet staan. Misschien wordt facezitten ook gecombineerd met plassen, eerst voelt hij haar plas en likt haar dan schoon.

Vermoedelijk heeft de man niets te melden bij dit soort orale seks. Met andere woorden, de vrouw blijft op zijn gezicht totdat ze er genoeg van heeft, en niet hij. Bij vrouwen die een sterk verlangen hebben om dit te doen, kan er een vorm van fornifilie zijn. Ze heeft dus een fetisj voor woonmeubels. Je zou waarschijnlijk kunnen zeggen dat het mannelijke gezicht een kruk wordt.

Ze wrijft over haar stoel terwijl ze op zijn gezicht rijdt.

Faceriding is een vorm van facesitting waarbij de vrouw niet stil zit. Ze beweegt haar onderlichaam en rijdt zo op haar levendige zit. Vermoedelijk verwijst dit niet alleen naar de vagina van de vrouw. Deze stijl is waarschijnlijk het beste om de man een rimjob te laten doen. Hij likt niet alleen de vagina, maar ook de anus van zijn minnares.

Het is mogelijk dat de man vast op het bed of de vloer ligt om niet te kunnen ontsnappen aan de bewegingen van zijn partner. Hiervoor kan ook een Smotherbox worden gebruikt. Bij het faceriden bepaalt de vrouw hoe intensief ze met haar bekken over zijn gezicht wrijft.

Met jeans rijden voelt hij alleen de stof.

Je hebt vast wel eens gehoord van droge seks. De kleding blijft aan en de geslachtsdelen wrijven tegen elkaar door de stof heen. Nu kun je waarschijnlijk raden wat jeansrijden is. De onderdanige voelt de vulva van zijn koningin niet eens. Ze drukt haar kruis en spijkerbroek in zijn gezicht. Nogmaals, in plaats van te gaan zitten, wrijft ze met haar onderlichaam over zijn lippen en neus.

Een heel bijzonder, aanvullend speeltje is waarschijnlijk erg populair bij de verschillende vormen van facesitting: de peniskooi voorkomt dat de man een erectie krijgt, wat een extra kwellend gevoel geeft. Dus de vrouw geniet van haar penetratie terwijl ze hem verbiedt zelf een erectie te krijgen.

Facesitting bij BDSM:
 - Vrouw schoon likken na het plassen
 - Verband met een rimjob
 - De vrouw bepaalt het tempo en de druk

Ben je nieuwsgierig en wil je facesitting eens proberen? Met uw inschrijving vindt u gegarandeerd geïnteresseerde contacten bij u in de buurt!

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!